HATALMAS titkokat árult el a közelgő esküvőjéről HÓDI PAMELA. Mindannyian ledöbbentünk azon, amit mondott. Itt nézheted meg a felvételt:

HATALMAS titkokat árult el a közelgő esküvőjéről HÓDI PAMELA. Mindannyian ledöbbentünk azon, amit mondott. Itt nézheted meg a felvételt:

A j e g yespár a FEM3 Cafe-ba kapott meghívást, ahol részletesen beszámoltak mindenről. Fény derült 1-2 érdekességre is, például arra, hogy Pamelának három m e n yasszonyi ruhája lesz, bár a m e n yecske ruhával ez a szám már 4-re nő.

Hirdetés

Természetesen minden ruhának megvan a maga funkciója, na de ezt halljuk az ő szájából:

Hódi Pamela, született Hódi Paméla, (Maglód, 1988. október 9. –) modell, reklámarc, valóságshow-szereplő, üzletasszony.

2007-ben indult a gyömrői Tószépe szépségversenyén, amit megnyert, ő lett „Miss Gyömrő” abban az évben.

Sütő Enikő modelliskolájában végzett.

2012-ben, a TV2 Édes Élet című műsorában lehetett látni, a reality műsor szereplőjeként. Az Ezek megőrültek! show-műsorban, illetve a A nagy duett című műsorokban is részt vett.

2014-ben Váczi Gergő műsorvezető társa lett a FEM3 műsorában, de az Éden Éjjel című reality műsorát is vezette.

Reklámarca volt több cégnek, többek között a nagy múltú Graf n Berg divatkereskedő cégnek.

2018. április 19-én mutatta be saját ruhamárkáját, a MeDoo-t. A MeDoo annyit tesz: Csináld magad! A ruhakollekció megálmodója Hódi Pamela, aki az összes darabot maga jegyzi, tervezi, és fotókon reklámozza.

A TV2 2019. március 4-én, az újraindult Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében szerepelt – műsorvezető: Kasza Tibor -, párja Tóth Bence volt.

2019-ben a TV2 második évaddal jelentkező celebversenyének, az Ázsia Expressz (második évad)-nek Hódi Pamela lesz az egyik résztvevője, párja Huszár Zsófi. Az első szériával ellentétben, most csak olyan párosokat láthatnak a nézők, akik már eleve ismerik egymást. Hódi Pamela, a rejtélyes Cluster-kór, Cluster-fejfájás-ban szenved, melyre az orvostudomány eddig nem talált gyógymódot, ezért egy orvoscsapat vigyáz rá a műsorban. Hódi Pamela 2019. márcus 27-én indult a verseny helyszínére. Augusztus 26-án kerül képernyőre az első rész.-írja a wikipedia.org

Leave a comment