Egyszerűen gusztustalan, amit tettek. Közösségi oldalán kért segítséget Szinetár Dóra – segítsünk egy megosztással HÁTHA SIKERÜL!!!!

 

Ellopni egy zenész hangszerét olyan, mintha az életétől, a megélhetésétől fosztották volna meg. Szinetár Dóra Instagram-oldalán próbál segíteni:-szúrta ki a Blikk.

szinetardora
A Budapest Klezmer Band csodálatos művészének, Nagy Annának ellopták a hangszerét! Kérlek osszátok meg, hátha valahogy visszakerül hozzá! Elképesztő… 😱😱😱 “ELLOPTÁK A HARMONIKÁMAT! Minden megosztást köszönök! Scandalli Air II. 96 basszusos harmonika. A jobb kezes oldalon (szemből bal oldalon) 11 hangszínváltóval, amit a gyártó kimondottan az én kérésemre szerelt bele, mert alapból csak 9 lett volna benne. Egyedileg beépített mikrofon van benne, aminek a potméterei (2db) a hangszeren előről láthatóak.”

Íme a kommentek :

martipatai
Ilyen nincs! 😡😡
kvcsj
😦
tincia19
Elképesztő milyen emberek vannak🤬remélem megkerül 🙏
emitengere
😩
konczvera
Ez már tényleg undorító
bori.eva
SZÖRNYŰEK LETTÜNK!!
ili.major
Bocs de engem nem érdekel Szinetár Dóra a megosztást Nagy Anna miatt teszem.
szinetardora
@ili.major kedves megjegyzése a tisztán bántó szándékon kívül nem sok információt tartalmazott. De a lényeg, hogy megosztotta.
greffizabella
@ili.major szègyeld magad
greffizabella
Istenem hova süllyed mèg ennek az országnak a nèpe ???
nonohatinaf
😂😂😂😂😂😂
ili.major
@greffizabella Nincs miért szégyelnem magam és roppantul sajnálom hogy ezt így gondolod. Én Szinetár Dóra felhívása nélkül is mwgisztottam vi

Itt nézheted meg a felhívást!

Leave a comment