Ez igen! Ez a budapesti étterem ingyen adja a gyermekmenüt, ha a szülők a vacsi alatt hajlandóak ezt megtenni : Hatalmas taps jár nekik!!!

Image result for ingyen

Csatlakozz a mozgalomhoz: Egyél mobil nélkül!
A Varjúfészek fiókái büszkén, és örömmel csatlakoztak a mozgalomhoz, hiszen filozófiában fontos szerepe van a családoknak. Február 4. és 17. között minden éttermünkben dobozokat helyezünk el a kijelölt asztalokon, ahova azok a 14 év alatti gyermekkel érkező családokat ültetjük, akik előzetesen asztalt foglaltak éttermünkben. Továbbá jelezték, hogy részt szeretnének venni a #kikapcs kampányban.
Ezek a dobozok arra szolgálnak, hogy megérkezéskor a családtagok kikapcsolt állapotban beletegyék az összes náluk lévő telefont, majd lezárják az étkezés végéig.
Amennyiben a fizetésig nem szólal meg és nincs elővéve a dobozból egyetlen mobiltelefon sem, a gyerekmenüket ajándékba adjuk.

Játékszabályok:
– a gyerekmenü 14 év alatti gyermekeknek való falat, így idősebbek nem rendelhetik
– ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, foglaláskor mondjátok a #kikapcs (ejtsd: hesteg kikapcs) jeligét a telefonba vagy online foglaláskor írjátok a megjegyzésbe
– mielőtt a dobozba teszitek a mobilokat, kapcsoljátok ki, nehogy megzavarjanak evés közben
-ha rajtakapunk, hogy a kiveszitek a telefonokat a dobozból, kiestetek 🙁

Hogyan vehettek részt a mozgalomban?
Nem kell mást tenni, mint február 4. és 17. között asztalt foglalni bármelyik fiókánkba és telefonon bemondani a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írni.
Ui.: Játékunkban csak gyermekkel érkező családok vehetnek részt.

Várunk benneteket nagy szeretettel!

Forrás : https://pest.vakvarju.com

Related image

Leave a comment