Kiadták a riasztást: havazás és szélvihar várható ezeken a területeken MÉG MA DÉLUTÁN /ESTE :

Image result for snow

Kedden a napos időszakokat felhőátvonulások zavarják meg, helyenként záporok, hózáporok kialakulására kell számítani. Erős, viharos lesz az északnyugati szél. Délután 2-7 fokot mérhetünk – írja az Időkép.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős szél miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére.

Szerdán több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati-északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Délután 1-6 fokot mérhetünk.

Csütörtökön fagypont közelében alakulnak a minimumok, napközben 4 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk. Az északi és keleti megyékben kevés csapadék előfordulhat. Keleten kevesebb, másutt több napsütés valószínű. Az északnyugati szél a Dunántúlon még többfelé élénk lehet.

Pénteken helyenként ködösen indul a nap, napközben hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Hétvégén a jelenlegi számítások alapján sok napsütés, nyugodt, enyhe idő ígérkezik csapadék nélkül. Nyugaton 13-14 fok lehet.-írja az idokep.hu

Leave a comment