Rokkant emberek KOMPLEX MINŐSÍTÉSE 2019. FONTOS, hivatalos információk! Összefoglaltuk, amit tudni kell a B1, B2, C1, C2, D, E kategóriákról! >>>

Képtalálat a következőre: „komplex minősítés”

Rokkantak, mozgáskorlátozottak figyelem!!!! Íme a legfontosabbak a KOMPLEX MINŐSÍTÉSRŐL! Minden, amit tudni kell a B1, B2, C1, C2, D, E kategóriákról! >>>

ROKKANTAK KOMPLEX MINŐSÍTÉSE 2018 – B1, B2, C1, C2, D, E KATEGÓRIÁK! MUTATOM PONTOSAN MIT KELL TUDNI RÓLUK! >>>

Képtalálat a következőre: „rokkantak komplex minősítése”

Komplex minősítési kategóriák:

„B1” minősítési kategóriába az a személy sorolható, akinek az egészségi állapota 51–60% között van és foglalkoztatási szempontú rehabilitációja javasolható, (egészségkárosodás: 40-49%)

„B2” minősítési kategóriába az a személy sorolható, akinek az egészségi állapota 51–60% között van és a rehabilitálhatóság foglalkoztatási vagy szociális szempontú vizsgálata alapján a rehabilitációja nem javasolt, (egészségkárosodás: 40-49%)

„C1” minősítési kategóriába az a kérelmező sorolható, akinek az egészségi állapota 31–50% között van és foglalkoztatási szempontú rehabilitációja javasolható, (egészségkárosodás: 50-69%)

„C2” minősítési kategóriába az a kérelmező sorolható, akinek az egészségi állapota 31–50% között van és a rehabilitálhatóság foglalkoztatási vagy szociális szempontú vizsgálata alapján a rehabilitációja nem javasolt, (egészségkárosodás: 50-69%)

„D” minősítési kategóriába az a kérelmező sorolható, akinek egészségi állapota 1–30% között van és orvosszakmai szempontból önellátásra képes, (egészségkárosodás: 70-100%)

„E” minősítési kategóriába az a kérelmező sorolható, akinek egészségi állapota 1–30% között van és orvosszakmai szempontból önellátásra nem, vagy csak segítséggel képes (egészségkárosodás: 70-100%).

Forrás : https://sinosz.hu/

WRITER

Leave a comment