Mint egy topmodell, olyan lett. A mentők szóvivője megmutatta ritkán látott feleségét!Ez a gyönyörű nő Győrfy Pál felesége, Ő Adrienn! 11 éve elválaszthatatlanok!

Image result for győrfi pál wikipédia

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének nem olyan a felesége, mint Columbo nyomozóé. Bár Dr. Salgó Adrienn nem keresi a rivaldafényt, egy rendezvényre szinte minden évben elkísérte a párját: a Story-gálákon rendre gyönyörű ruhákban jelent meg férje oldalán.

Image #0

Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Győrfi Pál szintén a szakmából került a szóvivői székbe. Már hat éves korában, mikor szüleivel a Markó utcai mentőállomás előtt sétált, eldöntötte, hogy mentősnek áll, amit érettségi, illetve az ápolóiskola elvégzése után azonnal valóra is váltott. Időközben beiratkozott az egészségügyi főiskola mentőtiszti szakára, aminek elvégzését követően a Semmelweis Orvosi Tudományegyetem mentálhigénié diplomáját célozta meg, hogy a testi bajok mellett az embert gyötrő lelki gondok terén is kiismerje magát. Összességében véve több mint tíz évet dolgozott mentősként, amit akkor sem adott fel, amikor egy multinacionális gyógyszercéghez igazolt értékesítőnek, marketingesnek, illetve később, a PR diploma megszerzése után PR-osnak. “Nehéz időszak volt, nappal az irodában dolgoztam, éjjel pedig titokban mentőztem, a cég ugyanis nem szerette, ha valaki mellékállásban elfecsérli az energiáit” – árulta el Győrfi Pál. Végül ennek 2002-ben lett vége, ekkor ugyanis az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója felkérte szóvivőnek, amit csak azzal a feltétellel vállalt el, ha az egész intézmény kommunikációját ő szervezheti. “A szolgálat munkája nemcsak a sajtó figyelmét élvező ügyekből áll, naponta 7000 dolgozó és mintegy 770 kocsi járja az utakat, megannyi információt kell tehát közvetíteni a nap 24 órájában” – magyarázta az OMSZ szóvivője, hozzátéve, hogy ugyan egy állami intézmény egészen másfajta jövedelmi szintet kínál, mint egy multi, de szerencsére úgy állt anyagilag, hogy bátran meghozhatta ezt a döntést.-írja a hrportal.hu

Leave a comment