Jó hír jött sok áramszámlásnak!!! Sokan kapnak váratlan pénzt a számlájukra! >>>>

Image result for pénz

Ennyi osztalékot fizet az Elmű és az Émász!
Az Elműnél 1600, az Émásznál pedig 1400 forintos osztalékra tesz javaslatot az igazgatóság – derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken közzétett közgyűlési előterjesztésekből.

Az azonos tulajdonosi körhöz tartozó Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (Elmű) és Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (Émász) igazgatósága is április 26-ra hívta össze az éves rendes közgyűlést – írta a tájékoztatásra hivatkozva az MTI.

Az Elmű igazgatósága 279,079 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 10,131 milliárd forint adózott eredménnyel javasolja elfogadni az éves beszámolót. A nyereséget a javaslat szerint az eredménytartalékba helyezik, ahonnan 9,719 milliárd forintot használnak fel osztalékfizetésre, ami részvényenként 1600 forintnak felel meg.

Ugye nem is gondolta volna?
A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság több mint egy évszázada működik.

A vállalat még az Osztrák-Magyar Monarchia időszakában kezdte el működését és két világháborút, illetve több rendszerváltozást átélve folytatja lényegében az eredeti célú tevékenységét: a különböző jellegű fogyasztók villamos energiával való ellátását.-írja a napi.hu

Leave a comment