Itt a fordulat, Vajna Timi fellélegezhet. Nagyon komoly, ami kiderült most!

Képtalálat a következőre: „vajna timi”

Itt a fordulat, Vajna Timi fellélegezhet. Nagyon komoly, ami kiderült most

Azok a hírek – elvileg – nem igazak, miszerint a Vajna Timinek abból a villából, ahol Andyval laktak ki kell költöznie. A ház tulajdonosának, Gattyán György cégének kommunikációs igazgatója, Nemes Tamás ezt mondta el a napi.hunak:

A mai hírekkel szemben Vajna Tímeának nem kell elhagynia a villát – hangsúlyozta Nemes, hozzátéve: nem tudja, hogy a lap ezt honnan szedte, de a hír nem igaz.

Hogy kinek telik ilyen villára? A tulajdonos Gattyán György!

Gattyán György (született Gattyán György Zoltán, Budapest 1970. május 24.[1] –) magyar üzletember, 2014-től 2015-ig Magyarország leggazdagabb embere, 2015 januárjában vagyona kb. 174 milliárd forint volt,[2] ezzel kb. 15 milliárd forinttal előzte meg a második helyezett Csányi Sándort.[3] A Docler cégcsoport tulajdonosa, producer, a Prima Primissima Alapítvány társalapítója, a Magyar népművészet és közművelődés Junior Prima Díj mecénása, a Docler Holding Új Generáció Gábor Dénes Díj alapítója.[4] 2013-ban úgy döntött, hogy cége székhelyét és fő tevékenységét külföldre, Los Angelesbe és Luxemburgba helyezi át.[5]-írja a wikipedia.org

Leave a comment