Lélegzetelállító bejelentést tett egy rendőr: életben van a kis Maddie Mckann!

Biztos benne, hogy gyermekkereskedők ragadták el a kislányt, és abban is, hogy életben tartják.

Maddie McCann még mindig életben van – állítja a Netflix dokumentumfilmje a több mint egy évtizede eltűnt kislányról. Bár Maddie ügye máig megoldatlan, egy gyermekvédelmi rendőr, Jim Gamble állítja: meg fog oldódni a rejtélyes eset.

Jim Gamble a dokumentumfilm-sorozatban elmagyarázza, hogy Portugália tökéletes hely a gyermekkereskedők számára, mivel az tulajdonképpen egy jó helyen lévő átjáró, amely lehetővé teszi, hogy az elrabolt gyerekeket azonnal elvigyék a tengeren át – írja a The Sun. Ugyanakkor a nyomozó biztos benne, hogy még az ő életében meg fog oldódni a rejtély, és a kislány élve előkerül.

A szakember is azt gyanítja, hogy Maddie-t gyermekkereskedők ragadták el, amire sajnos csak később jöttek rá a rendőrök, akik eleinte a szülőket gyanúsították meg a kislány eltüntetésével. Szerinte ennek ellenére is jogos a remény, hisz a technológia gyorsan fejlődik, például az arcfelismerő rendszerek is egyre profibbak. Állítja, tulajdonképpen a leglényegesebb dolgokat már rögzítették a hatóságok az üggyel kapcsolatban, csak még hiányzik valami, aminek köszönhetően minden meglévő információ a helyére kerül.-írja a faktor.hu

Related image

Leave a comment