Ő az a tüneményes újszülött, akit az anyja reggel a réten hagyott Gödöllő közelében….

Azonosították a rendőrök a Gödöllő-Máriabesnyőn csütörtök délután talált újszülött 28 éves anyját – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A nőt az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították, és máriabesnyői otthonában találták meg. Vele szemben megkezdték a szükséges intézkedéseket – olvasható a közleményben.

A megyei rendőr-főkapitányság délután számolt be arról, hogy élő újszülött kisfiút talált egy férfi a Gödöllőhöz tartozó Máriabesnyőn a Sztelek Dénes utca mögötti füves területen.

Közölték: büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.-írj a a ma.hu

Újszülöttet találtak Máriabesnyőn, előkerült a kicsi anyja
Egy füves területen feküdt a baba.

Illusztráció.

Illusztráció.

Bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök április 18-án Gödöllő-Máriabesnyőn, a Sztelek Dénes utca mögötti füves területen, mert ott egy férfi egy élő újszülött csecsemőt talált. A mentőket is riasztották, akik ellátták a csecsemőt, majd kórházba vitték.

A rendőrök azonosították a gyermek 28 éves édesanyját, akit máriabesnyői otthonában megtaláltak és megkezdték a vele szemben szükséges intézkedéseket – írja a police.hu. Büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.-írj a a faktor.hu

Leave a comment