Rossz hír jött: Meghalt a legendás filmek sztárja…

Rossz hír jött: Meghalt a legendás filmek sztárja

fotó: Getty Images

Unokája jelentette be a rossz hírt.-írj a a http://blikkruzs.blikk.hu

Meghalt Lorraine Warren, a Démonok Között című filmek legendás démonvadásza. A horror-franchise a valóban élt, és paranormális ügyek felkutatójaként dolgozó keresztény házaspár, Ed és Lorraine életéről szól, a filmekben Warrent Vera Farmiga alakítja. Lorraine Warren 92 évet élt.

Egy kis érdekesség :

Legendák, rejtélyek, történetek

Kezdőlap » Ed és Lorraine Warren
Ed és Lorraine Warren
A házaspár már 1952 óta paranormális jelenségek felkutatásával foglalkozott, több évtizeden átívelő pályafutásuk alatt több mint 4000 kísértetjárást vizsgáltak ki.

33.jpg

Ed Warren öt és tizenkét éves kora között egy kísértetházban nőtt fel. Apja (aki rendőrként dolgozott) mindig mondogatta a fiának, hogy a házban tapasztalható furcsa jelenségekre biztosan lennie kell valami logikus magyarázatnak. Sajnos azonban ő soha nem tudott előállni vele. Hogy milyen jelenségek történtek? Például úgy hajnal kettő és három óra között, mikor a család már régen csendesen pihent, Ed számtalanszor a kinyíló kamraajtó csikorgására ébredt. Egyszer aztán elhatározta, hogy megnézi mi az. Benézett a nyitott ajtón, a sötétségben pedig egy éppen akkor gyúló fényt látott meg, ami lassan egy teniszlabda méretére nőtt. Ebben a gömbben egy idős nő arca kezdett lassan kirajzolódni, aki nem éppen mókás kedvében volt. A “szellemgömb” követte a fiatal Edet a szobájába, az ágyába bújt fiú lépések és nehéz légzés hangjait hallotta, miközben a szoba hőmérséklete jéghideggé változott. És habár apja tanácsára hallgatva tudta, hogy mindenre kell logikus magyarázatnak lenni, azért biztos ami biztos alapon a szülei ágyában kötött ki.

Ed 16 évesen ismerte meg Lorraine-t, mikor jegyszedőként dolgozott a Bridgeport-beli Colonial Színházban. Lorraine az édesanyjával minden szerda este ide járt, a fiú a kezdeti puhatolózás után egyre többször beszélgetett vele, jó barátokká váltak, aztán egy este Ed megjelent az ugyancsak tizenhat éves lány ajtójában és randira hívta őt. Így kezdődött az életük végéig tartó kapcsolatuk.

A tizenhetedik születésnapján Ed beállt a haditengerészethez, aztán mikor hajója négy hónap múlva az Atlanti-óceán északi részén elsüllyedt, túlélőként harminc napos eltávozást kapott, mialatt elvette szerelmét.

Forrás: http://www.bereckless.eoldal.hu

Leave a comment