Megrendítő gesztussal emlékezett Andy Vajnára Dobó Kata : ÍGY TISZTELEG AZ ELHUNYT PRODUCER ELŐTT!Ez nagyon szép volt Kata!

Image result for dobó kata és andy

MEGRENDÍTŐ GESZTUSSAL EMLÉKSZIK ANDY VAJNÁRA DOBÓ KATA: ÍGY TISZTELEG AZ ELHUNYT PRODUCER ELŐTT
Szívszorító dologra készül.-írja a femcafe.

Dobó Kata meghatóan tiszteleg majd Andy Vajna emléke előtt filmpremierjén. Jövő héten mutatják be az első általa rendezett filmet Kölcsönlakás címmel.

A filmet a jövő héten mutatják be és öt teremben vetítik majd a Kölcsönlakás című alkotást. Bár Kata nagyon szerette volna, ha Andy látja, mit alkotott, sajnos a végleges verziót már nem tudta neki megmutatni.

“Andy sajnos nem látta a film kész verzióját, csak egy nyersen vágottat. Így minden effekttel, kész hanggal már nem tudta megnézni, pedig nagyon szerettem volna neki is megmutatni… Ez a hiányérzet vesz el a jó érzésből, ami most van bennem” – mondta a Ripostnak Kata.

“Ezt neki is látni kellett volna, és nagyon készült is rá… Öt teremben lesz majd egyszerre az igazi premier tizenkettedikén, és abban a teremben, amelyikben én nézem majd, lesz egy üres széke Andynek” – árulta el a lapnak a rendező.

Andy üres széke mellett biztos, hogy a közönség soraiban fog majd ülni Zsidró Tamás is, aki már hosszú ideje a színésznő párja. Nemrég arról mesélt, ha a sztárfodrász megkérné a kezét, biztos, hogy igent mondana.

Leave a comment