DRÁMAI…ezért tűnt el a képernyőkről Berki Krisztián!

A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celeb

Image result for berki kriszti

Berki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3 Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.-írja a https://www.life.hu/

A TV2 csoport műsoraiban nem láthatjuk egy ideig Berki Krisztiánt, ugyanis lejárt szerződését nem kívánta meghosszabbítani a csatorna.

Berki Krisztián (Tatabánya, 1980. július 1. –) magyar labdarúgó, kapus poszton, médiaceleb, reality-show szereplő. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól és különc életviteléről híresült el. Évek óta részt vesz különféle valóságshow műsorokban.

Szülei kilencéves korában váltak el, anyja egyre mélyülő alkoholbetegsége miatt súlyos lelki sebeket kapott kisfiúként. 12 évesen elköltözött otthonról. Az általános iskola elvégzése után szakmunkásképzőbe jelentkezett, ahol villanyszerelő képesítést szerzett. 27 évesen felsőfokú végzettséggel és szakmai tapasztalattal nem rendelkezett, sportvezetői pályafutása kezdetén, de később a Testnevelési Egyetem sportmenedzser szakára járt.

2004–2006 között, 2 évig volt az FTC szerződtetett labdarúgója,[1] de tétmérkőzésen nem lépett pályára. Az FTC színeiben egy hazai díjmérkőzésen a Hajdúnánás ellen védett 2004. július 3-án.[2] Korábban a Budafok, Dunaferr, Csepreg, Balaton FC egyesületekben focizott. Mindössze négy NB 1-es mérkőzésen 276 percet védett és nyolc gólt kapott a Balaton FC (Siófok) és a Diósgyőr csapatában.

25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lett,[3] mely tisztéről 2010 júniusában lemondással távozott.[4]

2012-ben az IFBB Goda Lajos Emlékverseny Men’s Physique mezőnyében lépett pódiumra, és mutatta meg izmait. A zsűri a 3. helyre találta méltónak a testépítőt.

2013-ban és 2015-ben az Édes Élet reality, valóságshow-ban szerepelt, aki az előző évek egyik legmegosztóbb celebjeként folyamatosan beszédtémát generált.

2014-ben a Hal a tortán című vendégváró valóságshow-ban is szerepelt.

2016-ban A nagy duett című show-műsorában láthattuk a TV2 csatornáján.

2017-ben Az Ázsia Expressz 1 című műsorban szerepelt, ahol a versenyzőknek Vietnámot, Laoszt, Kambodzsat és Thaiföldöt kellett átszelniük a műsor során. Berki Krisztián – Ambrus Attila volt a győztes. A 10 milliós nyereményt vehettek át.

A páros a kalandról egy könyvet is írt, amivel – nem sokkal később – több tízmilliós összegeket kerestek.

Az Éden Hotel műsorvezetője, illetve a FEM3 Café műsorvezetője volt.

Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól és különc életviteléről híresült el. Például, herevasalás – bőrfeszesítés.: Hazánkban, kérésére, rajta alkalmazták először, félévente visszajár, mivel rendszeresen kell alkalmazni a kezelést.

Erről videót és fotót tett közzé, majd nyilatkozta: ,,Csak egy bőrfeszesítő eljárás, amelyet először az én heréimen végeztek el, így a herevasalás kifejezés általam született meg, ezt a szót nekem köszönheti Magyarország,,

A 2018-as év elsősorban Berki Krisztián magánéletéről, új barátnőjéről szólt, például szex után fo­tózta le a ba­rát­nője bu­gyi­ját. Instagram oldalára fotót posztolt, amihez írta: ,,Bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy hivatalosan az Instagram szabályzata szerint 14 év alatt nem is lenne szabad regisztrálni erre a Social Mediás felületre, innentől kezdve ez szülői felelősség, nem az enyém, további szép és tartalmas estét kívánok tele élményekkel maradok tisztelettel a berki”,,

Feltűnt vetélkedőkben is, illetve szerepelt a mórahalmi Patkó Lovas Színház, Leányvásár – operett –, westernként, Pintér Tibor (színművész) által megálmodott darabban, egy Cameoszerepben, ahol osztották a pofonokat egymásnak Pintér Tiborral.

Egy új, fiatalító kezelésen is átesett, amiről elmondta: „Hyaluronsavval töltenek fel a középarcba, és botoxot kapok a szarkalábaimba, a homlokomba, a szemöldökívbe”.

2018. novemberben indult A legbátrabb páros című – TV2 licencszerződésen alapuló valóságshow-jában, Berki Renátával, azonban Laky Zsuzsanna és Dietz Gusztáv lett a győztes páros. Dietz Gusztáv, MMA/Brazil Jiujitsu edző nyilatkozta:

„,,Önmagát test­építőnek nevezi, de szerintem inkább rombolás, amit a testével végez. Meg van róla győződve, hogy mindig a helyzet magaslatán áll, holott közel sem. Ahogy a testét, úgy ezt a képet is felépítette maga körül, de ez sem valódi. – „Fogyjál le húsz kilót!” ,,”

– Dietz Gusztáv, MMA/Brazil Jiu Jitsu edző-írja a wikipedia.org

Leave a comment