Jobb ha már most felkészülsz! Itt az előrejelzés : ilyen időre számíts hétfőtől!

Image result for celsius

Jobb ha már most felkészülsz! Itt az előrejelzés : ilyen időre számíts hétfőtől!

Hétfőn a napos délelőttöt követően gomolyfelhők képződnek, ezekből többfelé alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. 14, 21 fokra melegszik a levegő.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég. a Dunántúlon záporok, zivatarok kialakulása várható, az ország más részein tartós eső formájában érkezik a csapadék. Megerősödik az északnyugati szél. 11, 17 fokra számíthatunk.

Szerdán folytatódik a felhős, változékony idő gyenge esővel, záporesővel. Erős lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 18 fok között alakul.-írja az idojaras.hu

Országos előrejelzés: csütörtök

Változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés várható. Elszórtan lehet zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Országos előrejelzés: péntek

Eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.-írja a met.hu

Leave a comment