ÚJ VÁLTOZÁS A CSALÁDI PÓTLÉKNÁL!!!!! Ha ezt a KÖTELEZŐ dolgot nem csinálod meg 2019. JÚNIUS 25-ig, akkor a JÚLIUSI CSALÁDI PÓTLÉK MÁR NEM FOG MEGÉRKEZNI HOZZÁTOK!!!!!

FELHÍVÁS!!!! Ezt mindenképpen intézd el JÚNIUS 25-ig különben a júliusi CSALÁDI PÓTLÉK már nem fog megérkezni!!! VADONAÚJ TÖRVÉNY LÉPETT ÉLETBE!!!! Itt a bejelentés: Minden magyar bankszámláját zárolják, aki nem végzi el ezt a kötelező feladatot 2019. június 26-ig! >>Ha zárolják a  bankszámlát úgy  a családi pótlékot, sőt a  fizetésedet sem fogod tudni felvenni!

Képtalálat a következőre: „családi pótlék”

Idén június 26-ig minden pénzügyi intézménynek el kell végeznie azon ügyfelei teljeskörű ügyfél-átvilágítását, akikkel 2017 júniusa előtt létesített ügyfélkapcsolatot, és akik esetében nem rendelkezik a jogszabály által előírt adatokkal, dokumentumokkal. Ezek hiányában az ügyfelek 2019. június 26. után – a hiány pótlásáig – nem tudnak újabb ügyleteket indítani.-írj a a Pénzcentrum.

A 2017 júniusában hatályba lépett pénzmosás és terrorizmus-finanszírozás elleni törvény (Pmt.) előírása szerint a magyarországi hitelintézeteknek legkésőbb idén június 26-ig teljeskörű ügyfél-átvilágítással kell rendelkezniük valamennyi ügyfelükről. Ennek hiányában 2019. június 27-től az adott bankok, takarékszövetkezetek vagy egyéb kötelezett pénzügyi intézmények nem teljesíthetik az érintett fogyasztók vagy vállalati ügyfelek megbízásait.

A Pmt. megváltozott szabályai értelmében a pénzügyi intézményeknek rendelkezniük kell a lakossági ügyfelek törvényben előírt személyes adataival, valamint a személyazonosságot és a lakcímet igazoló okmányaik másolatával.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Pénzügyminisztérium tavaly októberben közleményben emlékeztetett arra, hogy az ügyfelek a még hiányzó, szükséges okmánymásolatokat és nyilatkozatot nem csak hitelintézetük személyes felkeresésével, de akár postán is beadhatják.-írja Pénzcentrum.

Leave a comment