Az EON óriási kedvezményre hívja fel az ügyfelek figyelmet!!!Bojleresek figyelem! – MOST ITT A 27%-os villanyszámla csökkentés bojlert használóknak!

EON ÜGYFELEK FIGYELEM!!!! 27%-kal csökkentheted a villanyszámládat: mutatjuk, hogy lehetséges!

Kapcsolódó kép

Bojleresek figyelem! – 27%-os villanyszámla csökkentés bojlert használóknak!

 

27%-kal csökkentheted a villanyszámládat: mutatjuk, hogy lehetséges!
A bojlerhez kapcsolódik a trükk, de másra is figyelni kell.

EnergiaKözösségek a megfizethető villanyszámláért

 

Úgynevezett EnergiaKözösségek 2011 óta alakulnak az országban a GreenDependent Intézet szervezésében, 2013-tól pedig az E.ON Csoporttal együttműködésben. A program célja a háztartások, családok, kisközösségek támogatása abban, hogy energiatudatos életmódot alakítsanak ki, és jelentős energiát spóroljanak nagyobb beruházás nélkül. A kezdetek óta már több mint 166 közösség, közel 800 háztartás csatlakozott a programhoz az ország teljes területéről, sőt, a határokon túlról is.

A minden év őszén elinduló verseny nyertese most a bagi Kerasz Khetane – Csináljuk együtt! – közösség lett 27%-os megtakarítással, a második helyezett az egyházasfalui Efalu közösség lett 20,4%-os megtakarítással, míg a harmadik helyet a Dél-békési Energiamentők szerezték meg 14,7%-os megtakarítással.

Hogyan csökkentettük fogyasztásunk?

Miként sikerült a fogyasztáscsökkenést teljesíteni?

1. Vízkőtelenítettük a bojlert

2. Kikapcsoltuk a beltéri egységeket, kihúztuk a töltőket

3. Lekapcsoltuk a villanyokat és rávettünk a családtagokat is, hogy kapcsolják le maguk után

4. TV nézés helyett több időt töltöttünk a szabadban

5. Nem használtunk melegítőt fűtésre,

6. Élveztük megtakarításunk eredményét!

Melyek voltak azok a területek, ahol a legtöbbet sikerült elérni? A célunk az volt, hogy a villamosenergia felhasználást nyomon kövessük és csökkentsük, -27% lett az eredményünk.

Megtakarítások – meglepő dolgok, sajátos módszereink/ötleteink  Meglepően nehéz rászokni a rendszeres mérésre, leolvasásra, ugyanakkor milyen hasznos, ha egyszer rutin lesz – a tanunk rá a spórolós malacka  Mérhető fogyasztás – az áram alatt lévő beltéri egység és a telefontöltő döbbenetesen pörgeti az órát  A bojlerek katasztrofális állapota, a kádnyi vízkő nélkül szupergyorsan melegszik fel a víz  Miért is kell a TV, akkor is, amikor alszunk?  Minden héten találkoztunk egy órára az elhivatott csapattal

Mit tanultunk? Mit határoztunk még el a jövőre vonatkozóan? „A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!”

Leave a comment