DÁVIDKA TEMETÉSÉN OTT VOLTAM ÉS MEGINT CSALÓDTAM AZ EMBEREKBEN EZ TÖRTÉNT A SZÍNFALAK MÖGÖTT…

DÁVIDKA TEMETÉSÉN OTT VOLTAM ÉS MEGINT CSALÓDTAM AZ EMBEREKBEN EZ TÖRTÉNT A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Igen ott voltam!
Ott voltam egy gyermek temetésén!
Nem az a lényeg, hogy ki az apa és ki az anya …a lényeg, hogy ÉDESAPA ÉS ÉDESANYA!
Amikor megtudtam, hogy mi történt olyan mély fájdalmat és együttérzést éreztem, hogy velük együtt gyászoltam és szinte éreztem az Ő fájdalmukat!Azt hozzá teszem, hogy az édesanyát és a gyermeket nem ismerem csak az édesapát!

Felvettem a fehér ruhámat, hiszen a családnak ez volt a kérése és egy ilyen helyzetben, ha máshogy nem is, de így tudtam teljesíteni az utolsó kívánságot amit a gyermekük miatt kértek!
A szertartás 12.00kor kezdődött és Én-Mi ott álltunk hátul az emberekkel akikről azt gondoltam, hogy azért jöttek amiért Én… végső búcsút venni és tiszteletet adni! Tévedtem… és én szégyellem magam helyettük!

Elkezdődött a búcsúztató és mellettem a padon ültek páran…a téma : ki a felelős, mi fog most történni, hogyan is fordult ilyen elő…Kérdezem én…ez most komoly?? Ebben a pillanatban nem számít a körülmény, ebben a pillanatban a gyász a csend az ami kell! Legközelebb üljenek be egy kávézóba és beszéljék meg ott, amihez egyébként senkinek semmi köze csak 2 embernek..az ÉDESAPÁNAK ÉS AZ ÉDESANYÁNAK! Az, hogy beengedték az embereket egy igazán nehéz napra úgy gondolom hálásnak kellene lennetek és nem aljasnak es ostobának! Ők biztosan nem ezért hagyták nyilvánosra!

via : https://otpercpiheno.blogspot.com/2019/09/davidka-temetesen-ott-voltam-es-megint.html

Leave a comment