EZ IS VÉGRE KIDERÜLT!Ezért ment férjhez titokban Sarka Kata….

Sarka Kata új párja egy dúsgazdag, sokszoros milliárdos, aki nem mellesleg a Fidesz kedvenc őrző védő cégének, a Valtonnak a tulajdonosa…igen sok pénz vándorol hozzá állami megbízásokból..egy ilyen nagy kaliberű üzletember körül valószínűleg elég illúzióromboló lenne egy “celebes” esküvő és a mindennapi posztolás az instagramra..márpedig Kata ezt nagyon szereti….

Mit lehet tudni Bessenyei Istvánról?

Története legnagyobb sikerét könyvelhette el 2017-ben a Valton Security őrző-védő szolgálat: Bessenyei István és Varga Lajos cége már az Orbán-kormány 2010-es hatalomra kerülése óta dinamikusan fejlődik, de tavaly minden korábbi rekordot megdöntöttek.

Hirdetés

A 24.hu ír arról, hogy a vállalat árbevétele egyetlen év alatt 2,7 milliárdról 6,4 milliárdra duzzadt, a nyereség pedig 446,7 millió forintról 1,445 milliárd forintra nőtt, azaz megháromszorozódott. A két tulajdonos 300 milliót vett ki a cégből osztalékként.

Ahhoz képest, hogy 2010-től 2016-ig összesen 3 milliárd forint állami megrendelést kapott a Valton, 2017-ben egy év alatt sikerült ezt az összeget megugrani: 1,4 milliárdért őrizték a vizes vébét, 465 milliót kapnak a Liget védelméért, konzorciumban a Target Group Facility Management Zrt.-vel és 1,7 milliárdért őrzik a stadionokat.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 26 milliárdos keretszerződésén, aminek győzteseit novemberben hirdették ki, Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Zrt., a hozzájuk köthető Hunex Team és PFM Biztonsági Kft. és a Valton osztoznak. (24.hu)

 

via https://www.napjainkportal.hu/sarka-kata-ferjhez-ment-titokban-erre-a-milliardos-ferfire-cserelte-hajdu-petert/

Leave a comment