Nem hiszem el ha nem látom!!!! EGY 81 ÉVES magyar NÉNI LELETÉRE AZT ÍRTÁK AZ ORVOSOK, HOGY ILYEN KORBAN NEM JÁR AZ EÜ ELLÁTÁS!!!!

Ezt valaki magyarázza már el nekem, hogy mit is jelent. Azt állították, hogy álhír, hogy a 75 év felettieket nem látják már el az orvosok. Akkor ez kérem szépen mi?

Ha valaki idős, akkor annak már mindegy?? Meg se mvizsgálják, meg különben is, nincs elég orvos?? DÖBBENET!!! Ezt kéne osztani, hogy lássa mindenki, mi zajlik ebben az országban!

Tavaly nagy botrány volt a hírből, hogy 75 év felett nem jár az elllátás:

Felelőtlennek és embertelennek nevezte az InfoRádióban Kásler Miklós azt az interneten tavaly óta keringő, és a napokban ismét felbukkanó híresztelést, hogy a 75 évnél idősebbeket nem látják el az egészségügyben.
Tavaly “Diszkrimináló egészségügy – 75 felett nem jár gyógyulás?” címmel jelent meg a szóban forgó hír, amelyben azt állították, hogy a 75 év felettiek nem fognak egészségügyi ellátást kapni.

Az InfoRádió Kásler Miklóst kérdezte a hírrel kapcsolatban, aki

kategórikusan kijelentette, a hír nem igaz, semmi alapja nincs, ugyanakkor szerinte rendkívül felelőtlen és embertelen is.

“Soha senkinek eszébe sem jutott ilyen irányú lépést tenni, ez egy politikai szélhámosság. Semmilyen megkülönböztetés nem létezik, ugyanakkor viszont embereket heccelni és az életük biztonságát kérdésessé tenni teljesen alaptanul, ezt semmiféle ambíció nem indokolhatja” – fogalmazott Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.-írta az https://infostart.hu/

Leave a comment