MEGÉRKEZETT A DECEMBERI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS. A LEGKEMÉNYEBB EZ LESZ :

Image result for hideg hőmérő

MEGÉRKEZETT A DECEMBERI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS. A LEGKEMÉNYEBB EZ LESZ

Ekkor lesz a legkeményebb!-írta meg a  https://kiskegyed.blikk.hu/

Először nézzük meg a közelgő napok időjárás előrejlezését :

Kedden délelőtt napos időre van kilátás, legfeljebb fátyolfelhők lehetnek az égen. Délután a napsütést legfeljebb fátyolfelhők szűrik, de ezekből csapadék nem várható. Megélénkül a déli szél, a csúcshőmérséklet 11, 16 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Szerdán délelőtt a sok napsütés mellett északon helyenként több felhő lesz az égen, de csapadékra sehol sem kell készülni. Délután a változó felhőzet mellett többórás napsütésre készülhetünk. Csapadék nem várható. Megerősödik a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Csütörtökön változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég. Szórványosan várható eső, zápor. A nyugati szél erős lesz. 13, 19 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken a többórás napsütés mellett helyenként gomolyfelhők is lesznek az égen, csapadék azonban nem valószínű. Erős lesz a délnyugati szél. Kora délután 15, 20 fok várható.

Szombaton folytatódik a változóan felhős idő, csapadékra nem kell készülni. A délnyugati szél élénk lesz. 18, 23 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap a napsütést többször zavarja megnövekvő felhőzet, de csak elvétve alakulhat ki kisebb eső. Élénk lesz a déli szél. 18, 23 fokra számíthatunk.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csapadékre nem számíthatunk. A déli szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 24 fok között alakul.

Forrás: https://www.idojaras.hu

Ez vár ránk decemberben :

Forrás: accuweather.com

Leave a comment