Kimentünk a családdal a karácsonyi vásárra, ahol megéheztünk, de megláttuk Ezeket az árakat és azonnal elment az étvágyunk! ITT a lista pontosan mi mennyibe kerül :

Kimentünk a családdal a karácsonyi vásárra, ahol megéheztünk, de megláttuk Ezeket az árakat és azonnal elment az étvágyunk!

Kimentünk a családdal a karácsonyi vásárra, ahol megéheztünk, de megláttuk Ezeket az árakat és azonnal elment az étvágyunk!

Durva árak a karácsonyi vásárban: erre készülj.

A Vörösmarty téri vásár Európa-szerte elismert színvonalas programjairól, kézműves termékeiről és gasztronómiai különlegességeiről. 16 vendéglátóhely hetente más-más tematikát körbejárva várja a látogatókat.

Az árak is európai színvonalúak: egy deci forralt bor 900 forintnál kezdődik, a kávé 450 forint, de kaphatunk ír kávét is 1600 forintért. Egy korsó sörért egy ezrest kérnek, míg négy cent pálinka 1000-2000 forintba kerül.

A lángos 1000 forint, ha viszont sajtos-tejfölöset szeretnénk, akkor már 1500-at kell otthagynunk. A sült gesztenye darabja 100 forint, a kolbászos lepényért 2500-at kérnek.

Az árakról:

forralt bor: 900 forint/deciliter;
kávé: 450 forint;
sör: 1000 forint/korsó;
lángos, amin van tejföl és sajt: 1500 forint;
lepény, amin van kolbász: 2500 forint;
kürtőskalács, ami meleg: 1500 forint.-írja a hvg.hu

A borsos árakra mentség, hogy a kereskedőknek mindössze két hónap alatt kell kitermelni a helypénzt és az alkalmazottak fizetését is.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Leave a comment