Rossz hír érkezett: gyászol az Operettszínház sztárja!

Nagy a szomorúság, gyászol az Operettszínház sztárja
A népszerű színész a Facebookon is elbúcsúzott, még egy fekete-fehér fotót is közzétett.

Fotó: GettyImages

Így búcsúzott Peller Károly:

Tudtam, hogy egy 17+os macska minden napja ajándék. Ezért igyekeztünk ennek megfelelően megadni mindent, amit lehetett. Simogatást, a társaságot, mindent…
Amikor a szeme miatt műteni kellett, az altatás miatt az egész család egy emberként aggódott érte. De a kis öregnek akkor tervei voltak még. Amikor nemrég agyvérzést kapott, nagyon megijedtünk, de azon is gyorsan túl lendült.
Most még nem beszéltem róla, de megint aggódtunk, egy daganat miatt az oldalán és a lábán. De tudtuk, hogy amíg ő élni akar, segítenünk kell. Jövő hétre kaptunk időpontot az onkológián…
Ma azonban Béla bá másképp döntött.
Mindig azt reméltem, hogy amilyen békés, szeretni való való macska ő, ha itt az ideje, elalszik az egyik kedvenc helyén.
Így is lett. A ma délutáni szunya lett az utolsó. Bemászott az egyik macska bújóba, ahogy korábban is sokszor már. Kényelmesen elhelyezkedett, majd békésen elengedte az életet. Békésen és kényelmesen. Látom abból, ahogy itt fekszik. Nem mutatom meg, de így van.
Bízom benne, tudta, mennyire szeretjük. Talán azt is tudta, hogy mennyit gondolkodtunk, mi lesz, ha az onkológus rossz hírt mond.
Remélem azt is tudta, hogy mennyire fog hiányozni…
Jó durmolást “Öregem”

Forrás:https://www.facebook.com/peller.karoly/

Leave a comment