Pénteken hozott édesanyámnak az ELMÜ 20 ezer forintot túlfizetés miatt! A LEGVÉGÉN DERÜLT CSAK KI, HOGY ÁTVERÉS, FIGYELMEZTESSÉK IDŐS ISMERŐSEIKET!

Image result for 20 ezer forint

Pénteken hozott édesanyámnak az ELMÜ 20 ezer forintot túlfizetés miatt!

MA HOZOTT ÉDESANYÁMNAK AZ ELMÜ 20 EZER FORINTOT TÚLFIZETÉS MIATT. A LEGVÉGÉN DERÜLT CSAK KI, HOGY ÁTVERÉS, FIGYELMEZTESSÉK IDŐS ISMERŐSEIKET!

Más ne járjon így. Édesanyámmal történt ma de 9-10 között, hogy egy férfi ELMÜ dolgozónak adta ki magát Kovács Istvánnak mutatkozott be telefonon és közölte, hogy édesanyámnak a tavalyi évről 11 000Ft túlfizetése van a másik utcába van a kolléga akkor már megy leolvassa az órát és viszi a pénzt.

A férfi hamar megérkezett leolvasta az órát és egy 20 000 forintost adott át neki, hogy adjon vissza a pénzből mivel nem tudott visszaadni kicsit összevesztek távozott az ember és közölte, hogy 3 napon belül utalják neki a pénzt. Így nem történt semmi hál istennek. Délután felhívtam az ELMÜT és megerősítették ők is, hogy csalók voltak. Rendőrségi feljelentés megtörtént, a hamis pénz is felmerült, Sokszor mondtuk már anyukámnak, de úgy látszik nem elégszer. Ha lehet mindenki figyelmeztesse szüleit, hogy így vagy rosszabul ne járjon.
Férfi leírása 50-60éves 160-165 cm magas pocakos barna őszes hajú.

Leave a comment