Most borul ki a bili VÉGLEG! SZINETÁR DÓRA KIPAKOLT, EZÉRT VÁLT EL BERECZKI ZOLITÓL, MINDENT ELMONDOTT!

Szinetár Dóra őszintén vallott: VALÓJÁBAN ezért vált el Bereczki Zoltántól! Csúnya részletek derültek ki :Képtalálat a következőre: „szinetár dóra bereczki zoltán”Szinetár Dóra már három esküvőn van túl. Most a Best magazinnak árulta el, hol volt az a pont, amikor már nem küzdött tovább a házasságukért és kimondta: válni akar férjétől, Bereczki Zoltántól. Illetve arról is beszámolt, miért csak egyetlen egyházi esküvője volt.-írja a https://www.blikk.hu

egy ideje már külön éltek Bereczkivel, de ő meg volt győződve róla, hogy ha mindketten tesznek kapcsolatukért, még van esély helyrehozni azt, ám a férjétől ezt a választ kapta: „most nem ezzel vagyok elfoglalva” .

Ám a színésznő ezek után még mindig bízott benne, hogy helyre hozható a dolog.

“Hallottam a vészcsengőt a fejemben, aztán mégis azt mondtam, van türelmem kivárni, hogy jó legyen nekünk együtt. De ugye, te is hiszel benne, hogy ez megtörténhet? ”

– kérdezte Dóra férjétől, mire a következő felelet jött: „én már nem tudom, miben higgyek”.

Itt már körvonalazódott a színésznő fejében, hogy ennek a kapcsolatnak hamarosan vége, de utolsó megerősítésként megkérdezte, a férje is vágyik-e rá, hogy helyre jöjjenek a dolgok köztük, ám erre még csak válasz sem érkezett. Ez volt az a pont, ahol betelt a pohár, így végül elvált Bereczki Zoltántól.-írta meg a Blikk.

ITT olvashatod el a teljes cikket!

Leave a comment