Villámsebességgel kezdett terjedni!!Ezt a plasztik igazolványt igényelje még augusztusban ha elmúlott 65 éves!! Most nagyon sok kedvezményt és előnyt adnak hozzá! MINDENHOL JÓL JÖN! >>>

65 év felettiek figyelem!!! Ezt a plasztik igazolvány igényelje még augusztusban Most nagyon sok kedvezményt és előnyt adnak hozzá! MINDENHOL JÓL JÖN! Megkönnyíti ez életét! Részletek itt >>>

Képtalálat a következőre: „híradó”

Kártya 65 év felettieknek! Ezt ne hagyja veszni, szerezze be, minél előbb, mert hatalmas előnyöket, kedvezményeket jelent, ami a mindennapokban jól jön! Mutatjuk hol juthat hozzá >> Nyugdíjasok figyelem! Ezt a kártyát érdemes kiváltani – rengeteg előnnyel és kedvezménnyel jár, ami megkönnyítheti az életét! Itt tájékozódhat >>>NYUGDÍJAS KÁRTYA – komoly előnyökkel jár, ne hagyja ki!

Ez egy olyan, kedvezmények igénybevételére jogosító „igazolvány”, amely az ország több üzletében, szolgáltatójánál a vásárlás esetén kedvezményes árat (-5-10%) garantál. Terveink szerint a kedvezményt nyújtó helyek között lesz nagyáruház, gyógyszertárlánc, könyvesbolt hálózat, gyógyfürdők, hotelek stb., melyek köre folyamatosan gazdagodik majd, és a helyi szervezőkészség függvényében helyi kiskereskedelmi kedvezményekkel is bővülhet.
A NYUGDÍJAS KÁRTYA tehát az Ön nevére szóló, vonalkóddal ellátott „igazolvány”, amely bizonyítja, hogy Ön a NYOSZ tagszervezet tagja, és jogosult egyes vásárlásainál külön feltüntetett kedvezmények igénybevételére.

Ahhoz, hogy Ön ilyen kártyával rendelkezzen, a mellékelt nyomtatványon hozzájárulását kell adnia a személyes adatainak nyilvántartásához (név, cím, telefon, email – ezeket az adatokat a kártya kibocsátója, a Nyugdíjasok Országos Szövetsége törvény által szabályozott szigorú módon kezeli), és ezzel egy időben, egy évre szólóan 250.- Ft-ot klubvezetőjének befizetni. (Szinte biztosra vehető, hogy ez az összeg az első felhasználások alkalmával visszatérül.) Ebből az összegből Ön egyúttal 200.- Ft-tal támogatja a NYOSZ és tagszervezetei közösségi programjait is, segíti megteremteni működésük alapvető feltételeit.

Kérem, csatlakozzon a NYUGDÍJAS KÁRTYA igénylők majd’ 150 ezres táborához!

Forrás : http://www.nyosz.hu

Leave a comment