Fontos FELHÍVÁS!!! Most AZONNAL nézz bele a pénztárcádba!!Nálad is lapulhat ilyen 100-as: 800-szor annyit, AZAZ 80 EZER FORINTOT érhet, mint ami rá van írva!!! Így néz ki :

Fontos FELHÍVÁS!!! Most azonnal nézz bele a pénztárcádba!!Nálad is lapulhat ilyen 100-as: 800-szor annyit, AZAZ 80 EZER FORINTOT érhet, mint ami rá van írva!!! Így néz ki : Most RÖGTÖN nézz bele a bukszádba!!! 

Fontos, ellenőrizze Ön is! Ha van ilyen 100 forintosa otthon vagy a pénztárcájában, akkor most akár 80 ezer forint ütheti a markát! Nagyon keresik! >>> Figyelem! Ha van ilyen 100 forintosod, akkor most közel 80 ezret kaphatsz érte!

Figyelem! Ha van ilyen 100 forintosod, akkor most közel 80 ezret kaphatsz érte!

Képtalálat a következőre: „aprópénz”

FIGYELEM! HA VAN ILYEN 100 FORINTOSOD, AKKOR MOST KÖZEL 80 EZRET KAPHATSZ ÉRTE!

Egy igazi ritkaságért bármikor könnyedén kaphatsz közel 100 ezer forintot is! Érdemes körülnézned otthon, mert sokaknak van még eltéve egy két régi pénzük, amivel most nagyot kaszálhatnak! Ha minden címletből van eltéve 1-1 darab, akkor akár 1 millió forintot is kaszálhatsz vele! Mutatjuk a részleteket >>>

Itt a hirdetés a Vateráról >>

Hirdetés

100 forint 1947. GYÖNYÖRŰ BANKJEGY!
Ára : 79. 000 Forint!

GYÖNYÖRŰ BANKJEGY! EREDETI TARTÁSÚ, NEM JAVÍTOTT, NEM TISZTÍTOTT, NEM SZAKADT, NEM LYUKAS!! RITKA BANKJEGY!! GYŰJTEMÉNYBE VALÓ !!! Kérem nézze meg a többi termékeimet is.
Aki valamiben nem biztos valamiben, inkább KÉRDEZZEN, mielőtt licitál !
Minden kedves vásárlómat megkérem, hogy miután levélben megkerestem három munkanapon belül jelentkezzen. Ezt követően egy hét áll rendelkezésére, hogy az átutalást teljesítse. Amennyiben ez nem történik meg, az árút újra regisztráltatom, a VEVŐNEK NEGATÍV ÉRTÉKELÉST ADOK !!!
Fizetés banki átutalással.
Az összeg jóváírása után, egy munkanapon belül postázom az árút !
Utánvétellel NEM szállítok !

Békéscsabán a személyes átvétel is megoldható !
Nagyon kérek mindenkit, hogy csak azok licitáljanak, akik ezeket a feltételeket elfogadják !
Köszönöm !

Ha Neked is van még otthon ilyen száz forintosod, akkor most érdemes lehet megválni, tőle , mert egy épségben lévő darabért közel 100 ezer forintot is fizethetnek a gyűjtők, ami sokaknak egy havi fizetés, vagy még annál is több.Ha nincs rá szükséged és nem is gyűjtöd, akkor érdemes megválni tőle ennyi pénzért…..

Néhány adat a wikipédiából >>

1947-től új bankjegyek jöttek ki. Ezeket a papírpénzeket már kifinomultabb megjelenés és igényesebb nyomdatechnika jellemezte: az árnyalatos alapnyomat finom rajzolatai képezte háttérre metszetmélynyomtatással készült képnyomat került. Ezeket a pénzeket is Horváth Endre tervezte, szerepét később Nagy Zoltán, majd Vagyóczky Károly vette át. A bankjegysor kisebb változtatásokkal és bővítéssel mintegy 50 évig szolgálta a magyar készpénzforgalmat. Az időközben bekövetkezett politikai változásokat tükrözik a címerváltozatok. 1947-ben csak a 10 forintos jelent meg, majd röviddel ezután (1948-ban) a 20 és 100 forintos, 1953-ban az ötvenes. Az első 100 forint feletti címletet 1970-ben bocsátották ki az 500 forintos alakjában, majd 1983-ban az ezres következett. Erre a címletre akkora volt az igény, hogy még ugyanabban az évben egy újabb szériát nyomtattak. Utolsóként az ötezres jelent meg, 1991-ben.-írta a wikipedia.org

Leave a comment