Felülmúlhatatlan! ITT van Kiszel Tünde legújabb naptárfotója!!! Többet röhögtünk rajta, mint az előzőn!!! Reggel óra röhögünk és nem tudjuk abbahagyni! :-)

Képtalálat a következőre: „kiszel tünde”

Itt vannak Kiszel Tünde képei, amivel felrobbantotta a netet!

Nagy port kavart nemrég Kiszel Tünde képeivel közösségi oldalán. A naptárdíva humoros oldalát próbálta megmutatni rajongóinak és egy alkalmazás segítségével új hajat varázsolt magának. Tünde elárulta, nagyon durva kommenteket kapott, ezért úgy döntött, letörli a posztot. Azonban a FEM3 Caféban most megnézheted a fotókat! MEGNÉZEM A  FOTÓKAT >>>

Íme Kiszel Tünde februári alkotása:

 

https://tv2.hu/fem3/neoplayer/fem3/embed/26285_itt-vannak-kiszel-tunde-kepei-amivel-felrobbantotta-a-netet.html

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat.

Kiszel Tünde (Budapest, 1959. november 24. –) magyar médiaszemélyiség, műsorvezető, újságíró, producer és fotómodell.

A budapesti Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségizett.[1][2] 1993 óta tagja a MÚOSZ-nak. Pályája elején fotómodell volt, képei magazinok címlapján, kártyanaptárakon, képeslapokon, posztereken jelentek meg. 1990-ben a német RTL+ Tutti-Frutti című műsorában láthattuk. Itthon több játék- és reklámfilmben is szerepelt, színházakban is fellépett. A Pesti Színházban Lukács Sándorral, a Ruttkai Éva Színházban Esztergályos Cecíliával együtt játszott. Édesapja, Kiszel János orvosprofesszor, a magyarországi koraszülött ellátás megteremtője.

Újságírói pályafutása a ’90-es évek elején kezdődött. Az egyik népszerű magazin felkérte, hogy készítsen az újság számára riportokat híres emberekkel. Ezt követően több országos lapban jelentek meg cikkei. Rendszeresen publikált a Kiskegyed, a Reform, a Vasárnapi Hírek, a Népszava, az Esti Hírlap, az Aktuell, az Őnagysága, az Ármány és szerelem, valamint a Képes Európa lapoknak. Jelenleg a Sikeres Nők főmunkatársa. Neves művészekkel, sportolókkal, politikusokkal, híres, sikeres és érdekes személyiségekkel készít exkluzív interjúkat.

Az 1990-es évek elején újságírással kezdett foglalkozni, számos országos lap közölte a cikkeit, többek között a Kiskegyed, a Reform, a Vasárnapi Hírek, a Népszava, az Esti Hírlap, az Aktuell, az Őnagysága, az Ármány és Szerelem, és a Képes Európa. Jelenleg a Sikeres Nők c. lap főmunkatársa. Nemzetközileg is ismert művészekkel, sportolókkal, politikusokkal szokott interjúkat készíteni.

Számos világsztár nyilatkozott Tündének, többek között Sylvester Stallone, Luciano Pavarotti, Placido Domingo, José Carreras, José Cura, Richard Clayderman, Tony Curtis és Demis Russos,

A televíziónál 1992-től dolgozik, eleinte szerkesztő-riporter volt több csatornánál. Az MTV1-en láthatták a nézők a Halló Vasárnap! című műsorban sztárriportjait. Munkája során gyakorlatot szerzett a televíziós műhelymunkában, a szerkesztésben, a vágásban és a műsorvezetésben egyaránt.

Havas Henrik egyik műsorában ismert politikusok, színművészek voltak riportalanyai. Állandó rovattal rendelkezett a Szív Tv-ben Híres Személyiségek Titkai címmel, interjúit a Metropol TV is bemutatta.

1995 nyarától a Budapest Európa Televíziónak a szerkesztő-műsorvezetője. Több mint 15 éven keresztül volt szerkesztője és műsorvezetője a Karosszék című zenés, kulturális magazinműsornak, mely minden vasárnap este 6 órától 11 óráig került adásba. A Töltse velünk az éjszakát! című élő adást három éven keresztül szerkesztette és vezette. Vendégei között több híres közéleti személyiség, Kossuth-díjas művészek, és kiváló sportolók is voltak. Tudósításainak tárgyai túlnyomórészt kulturális események, színházi premierek, fesztiválok, gálakoncertek, jótékonysági rendezvények voltak. Népszerű humoristákkal beszélgetett a Humoróra című élő adásban, magyar nóta- és népdalénekeseket mutatott be az Elhúzzuk a nótáját című műsorban. 2000-ben közel egy éven keresztül futott a Gyermekkalauz, majd két évig volt szerkesztője és vezetője a Mi muzsikus lelkek című műsornak. Ez utóbbiban a hazai operaszínpadok legnagyobb tehetségei szerepeltek. Szintén ismert és népszerű művészek bukkantak fel Hogy van című műsorában.

Öt évig heti rendszerességgel volt látható a Sztárbaba című műsora, melyben neves művészek fordultak meg gyermekeikkel, tárgya a család, gyermeknevelés és szeretet volt. Sikeres műsora volt a Sztárok allűrök nélkül is, mely hetente került képernyőre.

A Budapest TV-n tíz alkalommal vezette a karácsonyi műsort, amely szenteste élő adással jelentkezett, és több alkalommal is volt a szilveszteri műsor házigazdája.

Saját maga szerkeszti, vezeti műsorait, melyeket önmaga finanszíroz, emellett producerként is dolgozik. Gyakorta felkérik jótékonysági rendezvények, gálaestek konferálására, festő- és képzőművészek kiállításainak megnyitására, 15 éve szépségversenyeken is zsűrizik.

Hosszú évek óta állandó szereplője a „nagy” csatornák (RTL Klub, TV2, MTV, FEM3 stb.) legnépszerűbb és legnézettebb show-műsorainak. Szerepelt a TV2 nagy sikerű Big Brother VIP műsorában. Meghívást kapott – immár öt alkalommal – a Fábry-showba, a Szulák Andrea-showba, a Balázs-showba, a Mónika-showba, a Mokkába, az Aktívba, a Reggelibe, a Fókuszba, a Reflektor sztármagazinba, a Vásott Kölykökbe, a Receptklubba, a Hal a tortánba, a Rettegés foka – Argentínába. Vendégül látták az MTV Elsőkézből, a Nagy vita, a NéwshowR című műsoraiban, valamint a TV2 Esti Frizbi műsorában.

Szerepelt a Holnap történt – A nagy bulvárfilm című alkotásban, amelyet Gerencsér Tamás rendezett.

2015 nyarán egy tinisztár, Szabyest videoklipjében is szerepet kapott. -írja a https://hu.wikipedia.org/

Leave a comment