FIGYELJETEK, mert erről szinte még senki nem tud!!!! Vadonatúj ellátás elvált nőknek, férfiaknak, anyáknak, és gyermekteleneknek is!Több százezer forintot kaphatsz ha tönkrement a házasságod! >>>> EZ AZ ÚJ ANYAGI TÁMOGATÁS NEVE :

FIGYELJETEK, mert erről szinte még senki nem tud!!!! Vadonatúj ellátás elvált nőknek, férfiaknak, anyáknak, és gyermekteleneknek is!!!! !!!! Több százezer forintot kaphatsz ha tönkrement a házasságod! >>>> EZ AZ ÚJ ANYAGI TÁMOGATÁS NEVE :

FIGYELJETEK, mert erről szinte még senki nem tud!!!! Vadonatúj ellátás!!!! Több százezer forintot kaphatsz ha tönkrement a házasságod! >>>>
Százezreket is kaphatsz havonta, ha gajra ment a házasságod!

Válás esetén ha az egyik fél tartósan beteg, vagy épp GYED-en vagy GYES-en van. Ilyenkor lehet jó megoldás a házastársi tartásdíj követelése.A jogi szabályozás a kötelező gyermektartás mellett lehetőséget biztosít egy másik jogintézmény, a házastársi tartás igénybevételére!

A házassági életközösség megszűnése esetén a házastársától, a házasság felbontása esetén pedig a volt házastársától tartást követelhet az, aki magát önhibáján kívül nem képes eltartani. Ide sorolható az az eset is, ha a házastársak tartósan külön élnek egymástól.A válását követő 5 év után különös méltányosságból van mód a megállapítására.

Érdemtelenség is előfordulhat! Ekkor nem jár a pénz!
a) akinek súlyosan kifogásolható magatartása vagy életvitele járult hozzá alapvetően a házasság teljes és helyrehozhatatlan megromlásához; vagy
b) aki a házassági életközösség megszűnését követően házastársának, volt házastársának vagy vele együtt élő hozzátartozójának érdekeit durván sértő magatartást tanúsított.-írja az origo.hu.

A tartásdíj mértéke megegyezés tárgyát képezi, melyet szerződésben kell rögzíteni a feleknek.Megállapodás hiányában a jogosult a tartás bírósági meghatározását kérheti.Az összes tartási igény a jövedelme felét nem haladhatja meg, vagyis az ex fizetésének maximum a fele lehet a házastársi tartás! Ez lehet pénzösszeg és más jellegű vagyon is.Főszabály szerint a tartás teljesítését a bíróság határozatlan időre rendeli el.

 

Képtalálat a következőre: „elvált”

Leave a comment