Emlékszel még a Barátok Közt Berényi Katájára? Így néz ki ma a 40 éves 3 gyermekes édesanya!

Kapcsolódó kép

Te emlékszel még a Barátok Közt Berényi Katájára?Így néz ki a 40 éves 3 gyermekes anyuka

Egy ország ismerte meg szempillantás alatt a cuki kislányt a Barátok Közt nek köszönhetően. Juga Veronika egykori gyerekszínész ma már háromgyermekes édesanya.

1998 és 2004 között alakította Berényi Kata szerepét Juga Veronika, Berényi András és Zsuzsa lányát, Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatában a Barátok Közt-ben. Az elmúlt években nagyon keveset lehetett hallani Veronikáról, kerüli a nyilvánosságot.

A színésznő 40 évesen is nagyon gyönyörű. Most hoztunk nektek pár képet, ami ezt be is bizonyítja.

.

 

 

Juga Veronika 1981. október 19-én született Budapesten. Imádja a görög ételeket. Kedvenc sportja a kézilabda. Hobbija a tánc, zenehallgatás, olvasás és színházba járás. Kedvenc elõadói Eric Clapton és Gary Moore. Van egy Marci nevû kisfia. Gyermeke apjával, Andrással a szakítás után is jó kapcsolatban maradtak. Farkasházi Rékával közösen megjelentették a Csemetéink csemegéi címû könyvet. Roni ismertségét a Barátok közt címû sorozatnak köszönheti, melyben õ alakította Berényi Katát több éven keresztül. A sorozat néhány epizódjában azután is feltûnt, hogy kiszállt a sorozatból. Roni volt a Fel a cipõvel! címû mûsor egyik mûsorvezetõje. Jelenlegi partnere Winkler Róbert, akivel viharos kapcsolatban él. Szakítások és kibékülések sorozatából áll életük.-írja starity.

Leave a comment