Dundika, Majka párja mindössze 5 másodperc alatt teljesen meztelenre vetkőzött Ördög Nóra férjének! Mit szól ehhez Nóra??

Dundika 5 másodperc alatt meztelenre vetkőzött Ördög Nóra férjéne

Liluland legutóbbi vendége Dundika volt, aki többek között arról is mesélt, hogy már 9 éves korában rájött arra, hogy jónő, ami végigkísérte eddigi életén. Mindig elégedett volt magával, ez pedig megadta a kellő magabiztosságot például ahhoz, hogy a Playboy-nyuszis korszakában szégyenlőség nélkül levetkőzzön, ha arra kérik.

Bennem sose volt görcsösség. Amikor először kellett levetkőzni Nánási Palinál, 5 másodperc alatt megbíztam benne. Azt mondta vetkőzzek le és levetkőztem, mert ez volt a feladat. Ez a természetesség abból fakadt, hogy egy pillanatig sem voltam görcsös, egyetlen munkám során sem

– mondta a kétgyerekes anyuka, aki jó genetikájának köszönheti az alakját, ami miatt egyébként sokan utálták.

via

Majoros Hajnalka, születési nevén Hornyák Hajnalka (Budapest, 1983. szeptember 20.[forrás?] –) magyar modell, playmate, énekesnő.
Hajnalka, ismertebb nevén Dundika 1983. szeptember 20-án született Budapesten. Kiskora óta érdekelte a modellkedés, ennek megfelelően modelliskolába járt, hat évig jazzbalettozott. 2005-ben Magyarország Playmate-je. 2006-ban a Bom Chicka Wah Wah című Majka-szám klipforgatásán ismerkedett meg későbbi párjával. Több saját számot is készített, a modellkedés mellett belekóstolt az énekesi pályába is. Első házastársa Szentiványi László, akitől 2011-ben vált el. Élettársa Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, rapper. 2011. november 11-én megszületett első közös gyermekük, aki a Marián nevet kapta. Ezt követően hagyott fel a modellszakmával. 2016. április 12-én megszületett második gyermekük, Olivér is.-írja a wikipédia.

ÍME Néhány fotó Dundikáról:

Leave a comment