Nagyon Ocsmány ahogy MAJKA MOST kiteregette a családi szennyest! EZ iszonyú kínos! EZT tényleg nem tartozik senkire! Miért kellett MOST ország világ előtt kitálalni?

Image result for majka

Majka ez nagyon gáz!!! Majka OLYAT ÁRULT EL KISS RAMÓNÁRÓL, AMIHEZ senkinek semmi köze! Ez nem volt úriemberhez méltó dolog!

 

Majka önéletrajzi könyve Tetszik, nem tetszik, MAJKA címmel jelent meg, de néhány részlet már most kiszivárgott. Annyi biztos, hogy a magánéleti vonallal a 34 éves rapper is botrányt fog okozni. Többek között a Kiss Ramónával való kapcsolatáról is meglehetősen szabadszájúan ír, így azt is megosztja az olvasókkal, hogy a Belevaló – az RTL Klubon futott Való Világ 4 késő esti háttérműsora volt a BeleValóVilág – a szerk. – egyik adása után csaknem egy napig ki sem szálltak az ágyból. “Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!” – írta Majka.

Miután a ValóVilág meghozta Majka számára a sikert, nem volt többé gondja a csajozással. Ahogy életrajzi könyvében is írja, azok az ismert lányok, akik korábban a tévé képernyőjéről mosolyogtak rá, hirtelen az ágyából tették ugyanezt. A legviharosabb kapcsolata a Barátok közt sztárjával, Kiss Ramónával volt. “Egyszer … meghívót kaptam egy RTL Klub-os rendezvényre … Ott bemutatták nekem a Barátok közt szereplőjét, Kiss Ramónát” – írja Majka, aki nem csapott le azonnal a sztárra. Sokáig csak SMS-ezgettek, majd randiztak, ami nagyon jól sikerült, mégsem keresték egymást egy darabig. “Az egyik Belevaló után, amikor éjszaka mentem haza, poénból írtam neki egy sms-t, hogy “Mi a helyzet? Akkor most nem jössz át hozzám aludni?” … Kisvártatva jött a meglepő, ám annál szívmelengetőbb válasz: “De.” És tényleg így is történt. …Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!”-írja a http://www.mediatica.ro.

 

Image result for majka és kiss ramóna

Leave a comment