Súlyos hír érkezett >> Ami ma jött, arra már SENKI NEM VOLT FELKÉSZÜLVE…..Íme a számok–sajnos nagyon szomorú hírt kényszerültek bejelenteni a koronavírusról….

Súlyos hír érkezett >> MEGVANNAK A mai koronavírusos adatok. Ami ma jött, arra már SENKI NEM VOLT FELKÉSZÜLVE…..Íme a számok–sajnos nagyon szomorú hírt kényszerültek bejelenteni….

Újabb 25 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3841-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 krónikus beteg. Ezzel 517-re emelkedett az elhunytak száma, 2024-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1300-ra csökkent.

MEGNÉZEM A TÉRKÉPET! >>>

Forrás: Police.hu

Forrás: koronavirus.gov.hu

Az aktív fertőzöttek 42%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 384 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen – írja a koronavirus.gov.hu.

Péntekre újabb 8 beteg vesztette életét, a legfiatalabb közülük 37 éves volt. ÍME A TÁBLÁZAT — MUTATJUK KINEK, milyen betegsége volt >>MEGNÉZEM >>>

Forrás: koronavirus.gov.hu

Forrás: koronavirus.gov.hu

 

A védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a járványveszély nem múlt el. Az a cél, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsuk az életet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása Mától Budapesten is megnyithatnak az éttermek, a vendéglátóhelyek és már látogathatóak a szabadtéri kulturális és sport rendezvények.

Leave a comment