Megrázó vallomás – Ezért hunyt el Cserháti Zsuzsa

Megrázó vallomás – Ezért hunyt el Cserháti Zsuzsa…

Cserháti Zsuzsa, Magyarország egyik legnépszerűbb egykori énekesnője 15 éve hunyt el. Egyik legjobb barátnője, Rácz Kati és múltbéli tanítványa, Fehér Adrienn emlékezett vissza a nagy tehetségre.

Kati és Adrienn is őszintén elismerték tehetségét és kisugárzását. A Mokka című műsorban elmesélték, hogy mennyire fantasztikusan muzikális volt és hogy az élettapasztalatai által formálva kitűnő előadóvá érett. Mai napig kirázza Katit a hideg, ha belegondol.

A vesztét az okozta, hogy Cserháti Zsuzsa sok éven keresztül küzdött depresszióval, ami sajnos olyannyira felülkerekedett rajta, hogy már senki nem tudott segíteni neki, hogy kilábaljon belőle.

Kati elmondása szerint nem volt egyszerű vele
Elmesélte, hogy élete utolsó négy évében, már nem tudta vele tartani a kapcsolatot, mert az azt megelőző időszakban mindig elkeseredetten és sírva távozott a találkozásaikról. Nem tudott segíteni a barátnőjén, aki képtelen volt megküzdeni a depresszióval. Kati ezt képtelen volt végignézni.

Kati azt nyilatkozta, hogy Zsuzsa, nem szándékosan, de mindenkit elmart maga mellől, mivel “képtelen volt meggyógyulni, a saját gondolatai végeztek vele. Sajnos az ő halála sorsszerű volt…”-írja a https://www.tudasfaja.com/

Leave a comment