Emlékszel még a szuperdögös tini énekesnőre, Eördögh Alexára??? NAGYON DURVA, ahogy most 40 ÉVESEN KINÉZ! >>>

háromévesen kezdte a szereplést, főként reklámokban szerepelt, s feltűnt a Családi kör című egykori tévésorozatban. De énekelni is szeretett, ezért zenei általános iskolába járt, s bekerült a Magyar Rádió Gyermekkórusába, amellyel már fiatalon bejárta a fél világot, leginkább Japán tetszett neki. Tízévesen a Rock Színház “tagja” lett – persze csak az iskola mellett -, s olyan remek zenés darabokban közreműködött, mint a Nyomorultak és az Evita. Hat évig játszott a társulatban, de – mint általában lenni szokott – országos népszerűségét a tévének köszönheti, játszott ugyanis az Űrgammák című filmsorozatban. Amelyhez Xénia láz-album is készült, s azon Alexa Tiltott szerelem címmel óriási sikerű duettet énekelt Császár Előddel.

 

RÉGEN:

Related image

NAPJAINKBAN :

Szinte semmi változás…ugyanaz a gyönyörű arc köszön vissza ránk..

 

Akkoriban a dal szólt minden rádióállomáson, gyakran feltűnt a képernyőn, és a két énekes bejárta vele az országot is. A népszerűséget meglovagolva hamar elkészült Alexa szólólemeze is, amelyről kivált a címadó dal, a Helló Mr. Szerelem lett siker, valamint a Forog a világ című nóta, amelyhez Görögországban készült szexis klip. Alexának ugyanis nem csak a hangja elsőrangú, de a külseje is, alig leplezett formás idomait az egyik férfimagazinban is megcsodálhattuk. Erre személyesen csak eordogh_alexa_3.jpgkeveseknek volt lehetősége, mer bár a pletyka egy sor kollégájával összehozta, a híreszteléseknek a fele sem volt igaz.

Nem is lett belőle celeb – nem mintha vágyott volna rá – inkább tanult, közgazdász diplomát szerzett, és most egy bankban dolgozik. Férjhez ment, és párjával ma is együtt vannak. Két gyerekük van, Noel és Mira.(Kalendárium Press)

Leave a comment