Hoppá! erről eddig senki nem szólt…EZ a változás is életbe lép minden magyar általános iskolában! >>> Sok szülőnek nem fog tetszeni!

Az általános iskolások szeptembertől nem tanulnak az őskorról
Az idén alig fél év alatt átírt, és engedélyezett történelemkönyvekből kimaradt az általános iskolában az őskor vagy Hammurapi törvénykönyve. Helyette lesz viszont magyar őstörténet.

Nagyon BEDURVUL A HELYZET! ÍGY Változik meg a tanítás az ISKOLÁKBAN!2020. szeptembertől NAGYON SÚLYOS VÁLTOZÁS JÖN A magyar iskolákban! Tovább olvasom a cikket! >>>

A változásról az ATV Híradónak a Történelemtanárok Egyletének elnöke, Miklósi László nyilatkozott, aki elmondta, hogy az új, elfogadott tankönyvek is csak részben felelnek meg a NAT-nak.

Az ATV Híradó feltette az új történelem tankönyvekkel kapcsolatos kérdéseket a Köznevelésért Felelős Államtitkárságnak is.

“Az említett szervezetek sajnos ezúttal is részesei a szokásos politikai támadásoknak. A politikai támadások hátterében pedig az áll, hogy a módosított Nemzeti Alaptanterv vállaltan hazafias, ezért a baloldal kezdettől támadja azt, ahogy most a tankönyveket is. A módosított Nemzeti Alaptanterv szerint készült tankönyveket az Oktatási Hivatal által felkért 130 szakember, szaktanár fejlesztette ki a kerettantervnek megfelelően ” – írták.

atv.hu

Leave a comment