Sebestyén Balázs és gyönyörű felesége ritka közös fotón – 11 éve házasodtak össze!

Sebestyén Balázs és gyönyörű felesége ritka közös fotón – 11 éve házasodtak össze

Sebestyén Balázs és felesége nem szerepelnek a bulvárlapokban, Vikivel úgy döntöttek, a magánéletüket megtartják maguknak.
QP | Quality Placement

A rádiós és tévés műsorvezető a gyerekeit sem mutogatja, az ősszel 11 éves Benettről és az öt és fél éves Noelről nagyon ritkán csak olyan képeket látni a közösségi oldalán, amelyeken nem látszik a fiúk arca.

MEGNÉZEM A FOTÓT! >>>>

Ezt írta Viki a fotó mellé:

vikisebestyen
18 éve ismerjük egymást..17 éve együtt is dolgozunk..15 éve együtt ébredünk..és 11 éve mindketten kimondtuk, hogy akkor innentől kezdve egy csónakban evezünk..😁😍❤️🥂 #évfordulos💍

ÉLETE

Sebestyén Balázs 1977. július 18-án született Budapesten. Középiskolai éveiben még egyáltalán nem a média felé kacsingatott, mivel Pesten egy olyan gimnáziumba járt, ahol nagy hangsúlyt fektettek a sportban. Balázs ekkora a birkózással próbálkozott, amiben elmondása szerint, egyáltalán nem volt reménytelen.

KARRIER

Műsorvezetőként először egy – akkor – újonnan indult zenecsatornán mutatkozott, a Z+-on. Érdekesség, hogy Vadon Janival ott találkozott először, akivel jelenleg egy rádiós műsorban is műsorvezetők. Miután a csatorna megszűnt, kicsit eltűnt.

2004-ben viszont újra visszatért: az RTL Klub több műsorba is szerződtette. Először a Kísértésben tűnt fel, majd a Sztárbox műsort is ő vezette. 2006-ban elindult a Balázs Show, ami 2 évig volt a a csatorna kínálaátban. 2008. az ő éve volt a csatornánál: ő vezette a Pókerarc műsort Vágó Istvánnal, megkapta a Kész Átverés műsort Jáksó Lászlótól, októberben ő vezette a Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsort Vadon Janival, majd egy újabb minden hétköznap esti műsort kapott, A széfet. 2009-ben Vadon Janival egy újabb műsort kapott, a Kalandra fal! 2010-ben Ördög Nórival vezetette az X-Faktor-t. Párhuzamosan vezette az X-Faktort a Való Világ 4-gyel, majd következő évben a valóságshow 5. évadának is egyik műsorvezetőjévé vált.
2012-ben az RTL megvette az Egy perc és nyersz! ügyességi játék jogait, és műsorvezetőjének Balázst választotta meg. Ugyanebben az évben indult el (2012. nov. 5.) a csatornán A kód nevű játék, aminek szintén Balázs a műsorvezetője. 2013 őszén új műsort kapott, a Vundersön és zuperszexi, amit Vadon Janival vezetett. 2014-ben pedig a 4N4LN – Négyen négy ellen műsorvezetője volt.

2009. januárjában a Danubius Rádiónál kapott munkát Rákóczi Ferivel és Vadon Janival. Minden hétköznap reggel a Pirítósban várták a hallgatókat. Mivel a rádió megszűnt abban az évben, így a műsor is. 2016 novemberéig a Class FM Morning Show-jában hallgathattuk őket. 2015. szeptemberében indult új műsora a Gyertek át szombat este! vetélkedő. 2016-ban a Kicsi óriások című gyermek-tehetségkutatóban láthattuk az RTL Klubon. 2016 telén második évadát kezdte műsora, a Gyertek át szombat este! vetélkedő.

2008-ban megjelent első könyve, Szigorúan bizalmas címmel.

MAGÁNÉLET

Balázs a magánéletét nagyon védi a a sajtótól. Nem verte nagy dobra, mikor összeházadott vagy mikor megszületett a fia, Benett (2009. október 18.) Második gyermekük, Noel 2014. december 18-án született.
Hobbija a lovaglás, a síelés az íjászat és a teniszezés.

DÍJAK

2008: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető
2009: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető
2010: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető
2011: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető
2013: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető
2015: Story Ötcsillag-díj, Legjobb műsorvezető -írja a starity.hu

Leave a comment