FRISS! SÚLYOSAN megugrott a fertőzöttek száma EBBEN A MAGYRA MEGYÉBEN! #>>>>

FRISS! SÚLYOSAN megugrott a fertőzöttek száma EBBEN A MAGYRA MEGYÉBEN! #>>>>

Egy zártkörű családi esemény lehetett a fertőzés gócpontja. A potenciális koronavírus-fertőzötteket elkülönítették, és koronavírus-tesztnek vetik alá őket – írja a portfolio.hu.

a csütörtök reggeli adatok szerint a megelőző 24 órában 10 esetet tártak fel Hajdú-Bihar megyében, a frissen diagnosztizált betegek nagy részét tehát itt detektálták (14-ből 10-et). A portfolio.hu megkereste az illetékes szerveket, hogy mi áll a csoportos fertőzés hátterében. A Koronavírus Sajtóközpont az alábbi választ küldte:

“COVID-19 fertőzés halmozódását észlelte a helyi járványügyi hatóság Hajdú-Bihar megyében. Ezidáig 15 fő laboratóriumi vizsgálattal igazolt COVID-19 fertőzött került azonosításra. A fertőzöttek esetében a kontaktkutatás kiderítette, hogy az érintettek a fertőzés igazolódását megelőzően zártkörű családi rendezvényen vettek részt, ahol nagy valószínűséggel megfertőződhettek” – írják válaszukban. Jelenleg 3 főt ápolnak enyhe tünetekkel a DE Kenézy Gyula Kórházban.-írja a https://www.webbeteg.hu

Leave a comment