Nővé sminkelték Stohl Andrást, elég durva lett a végeredmény! EZT NÉZD >>>>>

Nővé sminkelték Stohl Andrást, elég durva lett a végeredmény! EZT NÉZD >>>>>

Nővé sminkelték Stohl Andrást, elég durva lett a végeredmény! EZT NÉZD >>>>>

Stohl Andrást Az Őrült nők ketrece című színházi darabhoz sminkelték nővé, a végeredmény pedig egészen megdöbbentő lett.

Az Instagramon megosztott fotókon alig lehet felismerni a színészt, aki igencsak erős sminket és egy szőke parókát kapott.

“Az Őrült nők ketrece ezt hozza ki belőlem” – fűzte hozzá a képekhez Stohl András.

Stohl András (Budapest, 1967. február 23. –) Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető. Gyermekei Stohl Luca táncművész, műsorvezető, Stohl Rebeka, Stohl Franciska valamint Stohl András Barnabás.

A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségizett.[1] 1990-ben – Székely Gábor és Zsámbéki Gábor tanítványaként – végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, a budapesti Katona József Színház szerződtette. 2001-től szabadúszó lett, mivel a színház vezetése nem tartotta összeegyeztethetőnek a televízióban vállalt munkáit a társulat művészeti koncepciójával.

Erről 2010-ben Koltai Tamás a következőket írta az Élet és Irodalom című hetilapban.[2]
„ …Zsámbékinak igaza volt évekkel ezelőtt, amikor a celebiparba kiránduló Stohlt eltanácsolta a Katonából, és Stohl, aki ritka módon a bulvárban is, a színpadon is megőrizte tehetségét és tartását, megtapasztalhatja, hogy az általános hazugság és álság közegében milyen talmi a „szeretet”, amelyre a népszerűség révén vágyott… ”
2003 és 2013 között a Nemzeti Színház meghatározó színésze. 2013-2017 között a Vígszínház tagja. 2017-től ismét szabadúszó, több színházban és produkcióban játszik tovább, mellette 2017 áprilisától a Class FM reggeli műsorának műsorvezetője volt.[3]

Az Oscar-díjas amerikai színész, Matt Damon és a Golden Globe-díjas Hugh Grant gyakori magyar hangja, de Mark Hamill is az ő hangján szólalt meg Luke Skywalker szerepében, vagy éppen Heath Ledger Jokerének is ő kölcsönözte a hangját, és Woody Harrelson állandó szinkronhangja is ő.-írja a wikipedia.org

Leave a comment