Felvette Ezt a csipkés fehér ruhát Szandi. Magyar nők ezrei irigylik EZÉRT: Mindenkinek leesett az álla.. – Önöknek hogy tetszik?

Felvette Ezt a csipkés fehér ruhát Szandi. Magyar nők ezrei irigylik EZÉRT: Mindenkinek leesett az álla.. – Önöknek hogy tetszik?

Felvette Ezt a csipkés fehér ruhát Szandi. Magyar nők ezrei irigylik EZÉRT: Mindenkinek leesett az álla.. – Önöknek hogy tetszik?
in emberek, hírek

Felvette Ezt a csipkés fehér ruhát Szandi. Magyar nők ezrei irigylik EZÉRT: Mindenkinek leesett az álla.. Szandi három nagy gyerek anyukája és fantasztikusan néz ki.

Ebben a fehér csipkés holmiban a csodás ujjatlan ruhában pedig még csodásabb az alakja. Azt hinnéd alig múlt 35, pedig az énekesnő 43 esztendős.

– Kérdezzük olvasóinkat, Önöknek hogy tetszik?

Forrás: Blikk, https://www.hazankszava.com/2020/07/felvette-ezt-csipkes-feher-ruhat-szandi.html

Pintácsi Alexandra 1976. július 7-én született Budapesten. Még 13 éves sem volt , amikor ő lett a Mini Tini popénekes pályázat győztese. 1988-ban nővére , Viki egy Old Boys koncerten meglátta Fenyő Miklóst és megkérte őt , hogy hallgassa meg húgát. Fenyőnek megtetszett Szandi érett hangja és elhatározta , hogy sztárt farag a lányból.

1989. novemberében jelent meg Szandi első lemeze Kicsi lány címmel. A svájcisapkás Szandi első lemeze 270ezer példányban kelt el és ezzel ő lett a legfiatalabb platinalemezes előadó. A lemezről a címadó Kicsi lány dal – amit eredetileg 1960-ban az amerikai Brian Hyland vitt sikerre Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini címmel – mellett az Álmodozás , a Nyugi , doki! , a Bizonyítvány és az orosz zenei motivumokat felvonultató Nápolyi lettek slágerek. 1990-ben jelent meg Szandi második albuma Tinédzser L’amour címmel , ami szintén hatalmas eladási rekordokat döntött. Ebben az évben két eMeRTon díjat is kapott az év albuma és az év énekesnője kategóriákban. 1991-ben Szerelmes szívek címmel jelent meg harmadik albuma , ami a Szandi főszereplésével készült azonos című film betétdalait tartalmazta. A Dobray György által rendezett vígjátékban Szandi olyan színészekkel forgatott együtt , mint Andorai Péter , Esztergályos Cecília és Jászai Joli. 1992-ben jelent meg utolsó lemeze – I Love You Baby – amit még Fenyő Miklóssal készített. Ebben az évben új feladatban is kipróbálhatta magát. A Wayne világa című filmben ő szinkronizálta Tia Carrere-t , azaz Klasszandrát. A szinkronban olyan partnerei voltak , mint Geszti Péter és Szikora Róbert.

1993-ban megszakadt a munkakapcsolat Szandi és Fenyő Miklós között és az ötödik albumán – ami egyszerűen csak a Szandi címet viselte – már Bogdán Csabával dolgozott együtt. 1994-ben Szikora Robi írt neki dalokat a Tizennyolc című albumára. A lemez egyik legnagyobb slágere a Szólj rám lett. 1995-től lemezeinek producere és zeneszerzője Bogdán Csaba lett. Szandi a felnőtté válással együtt megpróbált elszakadni a rock’n’roll világától és a 90-es éveknek megfelelő dancefloor és techno zenét próbálta ötvözni dalaiban. 1995-ben jelent meg Szan-di-li című albuma már abban a stilusban készült. A lemez legnagyobb slágere a Jódli dili lett. Hasonló stilusban készült el 1996-ban a Bumeráng party is.

1998-ban a kereskedelmi televíziók indulásakor a TV2 Szandit is megkereste. Vágó Istvánnal együtt vezette az Azok a szép napok című zenés vetélkedőt. Azonos címmel jelent meg még abban az évben a vetélkedőben is hallott régi slágerekből egy válogatásalbuma , amelyen olyan előadók dalait énekelte , mint Zalatnay Sarolta , Koncz Zsuzsa vagy Aradszky László. Rendszeresen szerepelt a Dáridó adásaiban is. Közben a Fővárosi Operettszínházban a Hotel Menthol című musicalben Frufru szerepében láthatták a színház látogatói. 1999-ben Kedvenc dalaim címmel szintén régi dalokból ( Tölcsért csinálok a kezemből , Azzuro , Csöngess be hozzám, jóbarát ) álló albuma jelent meg. A lemezen a Vaya Con Dios egykori slágere a Neh Nah Nah Nah is helyett kapott háromféle verzióban ( szólóban magyarul illetve angol-spanyol és magyar-spanyol verzióban duettben ). A duettet Szandi Patchai-jal , a Gipsy King’s gitárosának unokaöccsével énekelte fel.

2006-ban Best Of Remix albuma jelent meg , amelyen népszerű hazai DJ-k dolgozták fel a klasszikus Szandi slágereket. 2014-ben 25 éves pályafutása összegzéseként újabb best of albuma jelent meg 25 év címmel. 2018-ban új dala/klipje jelent meg Hív egy új remény címmel. 2019. májusában új albumot adott ki Bolond nyár címmel. Erről az albumról több dalhoz is készült klip (Bolond nyár , Egyszerűen nagyszerű , Ma jó napom van) Decemberben George Michael halálának évfordulója alkalmából feldolgozta kedvenc George Michael-dalát a Kissing A Fool-t.

A TV2-től később sem szakadt el Szandi. Továbbra is rendszeresen szerepelt a csatorna műsoraiban. többször főzött a Hal a tortán adásaiban , diákokkal versenyzett a Nagy vagy! -ban. 2013. februárjában A Super TV2-n az A Nagy Duett című műsor második szériájában az ismert fodrásszal , Zsidró Tamással indult párban. 2013. áprilisában a TV2-n indult az Az ének iskolája című tehetséggondozó műsor , melyben Szandi és zenész kollégái ( Szulák Andrea , Hajós András , Király Viktor ) tehetséges gyerekeket válogattak és készítettek fel a zenei pályára. 2013. őszén a Sztárban sztár című műsorban nyűgözte le a zsűrit és a nézőket , amikor olyan sztárok bőrébe bújt hangilag és külsőleg , mint Cserháti Zsuzsa , Brian Johnson (AC/DC) , Madonna , Shakira , Pataky Attila , Csepregi Éva , Cyndi Lauper , Korda György és Mariah Carey. Végül a nézői szavazatok alapján második lett , de ő lett a legjobb női versenyző. 2014. áprilisától Az ének iskolája második évfolyamában terelgette a fiatal énekesek útját. Ősszel a FEM3 csatorna reggeli műsorát ,a Fem3 Cafét vezette , decemberben pedig a megújult Hal a tortánban tűnt fel újra. 2015-ben Az ének iskolája harmadik évfolyamában ismét gyerekeket mentorált. A műsor után tanítványával , Horváth Alexandrával közös dalt adtak ki Lányregény címmel. Novemberben ismét Shakira bőrébe bújt a Sztárban sztár harmadik évadában , ahol Tóth Gabival közösen adták elő Shakira és Rihanna slágerét , a Can’t Remember To Forget You-t. 2016-ban a Hal a tortán – A küldetés című műsorban Ábel Anitával , Hajdú Steve-vel és Delhusa Gjonnal versenyzett. Ősszel pedig ismét sztárok bőrébe bújt a Sztárban sztár + 1 kicsi című szórakoztató műsorban, amelyben az Az Ének iskolája 3. évfolyamában feltűnt Lentulay Krisztiánnal közösen bújt különböző sztárok bőrébe. 2017-ben a Drágám , add az életed! és az Appra magyar! című műsorokban volt látható. 2018-ban a Csak show és más semmi című műsorban vállalt szereplést , ahol kipróbálhatta magát légtornászként , állatidomárként , hip-hop táncosként is.

Szandi magánélete rendezett. Még tizenhat évesen ismerkedett meg Bogdán Csabával , amikor zenészeket keresett turnéjához. A nagy korkülönbség miatt édesapja eleinte nem nézte jó szemmel a románcot. Húsz évesen Szandi összeköltözött Csabával. 1999-ben házasodtak össze. Három gyermekük született: Blanka , Domonkos és Csaba.

-írja a starity.hu

Leave a comment