MEGNYÍLT az 1. magyarországiDISNEYLAND!!!!! Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek közel 30 ezer négyzetméteren! Árak, nyitvatartás, megközelítés stb itt :

Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek – a közel 30 ezer négyzetméter alapterületű Kerekerdő Élménypark egész évben szabadtéri és fedett programokkal várja a családokat.Április 19-én nyit!!!

Ha Disneylandre gondolunk, akkor talán mindenkinek ez a fotó ugrik be először…ilyen sajnos a  “magyar Disneylandben” nem lesz, de nagyon sok csodával várja  a gyermekeket, felnőtteket!

Képtalálat a következőre: „disneyland”

Képtalálat a következőre: „magyar disneyland”

Az egész családnak kínál szórakozást a Kerekerdő Mesepark, amely a hét végén nyitotta meg a kapuit. A Vámospércsi út végén található szabadidőcentrumot 500 millió forintos EU-támogatásból hozták létre, mégpedig a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. alatt – írja oldalán a Cívishír.hu.

Képtalálat a következőre: „magyar disneyland”

Az egész évben 30 ezer négyzetméteren nyitva tartó park szabadtéri és fedett programokat kínál vendégeinek. Kalandpályák, Flintstones vízibiciklik, különböző mesejelenetek és mesehős óriásbábok várják a legkisebbeket, de van bábszínház, trambulin és számos mesepavilon is.

A belépő felnőttnek és gyereknek egyaránt 1500 forintba kerül, és bár ez tartalmaz két játék használatára jogosító kupont, minden más játékot és szolgáltatást további 500 forintos kuponokkal lehet igénybe venni. Ingyenesen látogathatók azonban a mesejelenetek, a tutajos pálya, a játszótér rengeteg (hálós kalandpálya, trambulin, ugrálóvár), a kisállat simogató és a 3D-s, emberi arcot formáló Mindentudás Fája – amely a park tervei szerint minden feltett kérdésre választ fog adni. A vízibicikli, a drótkötélpálya és a póni lovagoltatás már fizetős élményelemnek számít.

Kapcsolódó kép

“Már a belépés után elkezdődhet a játék. Kincsvadászattal mozgatjuk meg a hozzánk kilátogatókat, mely a parkban történő tartózkodás ideje alatt folyamatosan zajlik. A kincseket be lehet majd váltani ajándékokra, szolgáltatásokra. Ám nagy szükség lesz ügyességre, eszességre, bátorságra a kincsek megszerzéséhez. Az élményparkunkba látogatók a régióban egyedülálló módon a 4D-s mozinak köszönhetően felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak kicsik és nagyok egyaránt” – olvasható a mesepark oldalán.

Kerekerdő Élménypark
Debrecen, Olimpia fasor 23.
Nyitvatartás: keddtől csütörtökig és vasárnap 10-től este 8-ig, pénteken és szombaton este 10-ig (hétfő szünnap)

Forrás: travelo.hu

NYITVATARTÁS ÉS ÁRAK
NYITVA: Hétfőtől Vasárnapig  09:00-18:00 !
AKTUÁLIS JEGYÁRAK:
 Nyugdíjas jegy
1900 Ft / FŐ
Korlátlan éleményelem használatot biztosít!
Nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges

 SINOSZ, MÁK KÁRTYÁVAL RENDELKEZŐK
1900 Ft / FŐ
Korlátlan élményelem használatot biztosít! A kedvezményes jegyár a személyazonosságot egyértelműen igazoló és a hatóság által kibocsátott igazolvány együttes felmutatásával érvényes!

 Felnőtt jegy
3500 Ft / FŐ
Korlátlan élményelem használatot biztosít!

 Gyerek jegy
4900 Ft / FŐ
Korlátlan éleményelem használatot biztosít!
2-14 éves korig
Az élményparkba 2 éves kor alatt a belépés ingyenes!

JEGYEK KIZÁRÓLAG ÓVODAI ÉS ISKOLAI CSOPORTOKNAK:

TELJES NAPI PARKOLÁS DÍJA: 500 Ft / GÉPJÁRMŰ
Egyéb fizetős kiegészítő szolgáltatásaink: 200 Ft-os érmével működő játékgépek, arcfestés, Tematikus laserpálya, Interaktív horrorház stb.
ROSSZ, ESŐS IDŐ ESETÉN EGYES ÉLMÉNYELEMEINK NEM ÜZEMELNEK
A KEREKERDŐ ÉLMÉNYPARKBA ÁLLATOKAT BEHOZNI TILOS! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Leave a comment