15 perce adták ki az ÚJ OKJ KÉPZÉSI LISTÁT! EZ a TOP 5 OKJ képzés!!!, AMIVEL egy vagyont kereshetsz alig pár hónap alatt AMIKOR VÉGE A JÁRVÁNYNAK és indul a gazdaság! És most fillérekért elvégezheted >>>

1. Élelmiszer-, vegyi áru eladó tanfolyam

2. Targoncavezető tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevő megismerkedik a targonca és/vagy az emelőgép felépítésével, működésével, a munkavégzésre vonatkozó előírásokkal, védőeszközökkel és a biztonságos munkakörülmények feltételeivel. A műszakos vizsgálat során képes lesz megállapítani a gép esetleges hibáit, veszélyforrásait, működésbeli problémáit, elősegítve ezzel a biztonságos, hatékony és gyors munkavégzést. A váratlan vagy későn észrevett hibák miatt leállások elmaradásával pedig nő a termelékenység, kiszámíthatóbbá válik a termelés, valamint magabiztosabbá és egyre hatékonyabbá a targoncavezető és a darukezelő.Már kb 50 ezer forinttól..

3. Óvodai dajka tanfolyam
Az óvodai dajkák szerepe felértékelődik, hiszen a bölcsődék és az óvodák egyre fontosabb részét képezik az oktatási rendszerünknek. Ma már szinte mindenütt az országban felújítják az óvodákat, kiváló körülmények között fejleszthetik képességeiket az apróságok.

A dajkák ott bábáskodnak a háttérben, hogy a boldog és magabiztos kisgyermekek minél nyitottabban szemléljék a világot és minél több játékos foglalkozás keretében készüljenek az iskolai évekre.

4. Bérügyintéző

A bérügyintézők és a társadalombiztosítási ügyintézők munkája különös jelentőséggel bír a gazdasági adminisztrációs feladatok között. A munkabér jellegű költségek egy vállalat kiadásainak 40-60 százalékát is kitehetik, ezen túl a társadalombiztosítási kifizető helyek elsőfokú hatóságként járnak el az elbírálás folyamatában.

A fenti arány is jelzi, hogy az emberi erőforrással foglalkozó szakemberek szerepe igen jelentős a vállalat költségvetését illetően. Ennek ellenére a munkatársak képzése sokáig nem volt megfelelően megoldva, szerencsére az EFEB, Magyarország egyik piacvezető bér- és humánügyviteli szolgáltatója 1995 óta folyamatosan szervezi a színvonalas kurzusokat, amelynek köszönhetően a munkaerőpiacon egyre több felkészült munkatárs jelenik meg államilag elismert OKJ-s végzettséggel.

5. Ingatlanközvetítő
Az akár 4 hónap alatt elvégezhető ingatlanközvetítő képzés ára felnőttképző iskolától függően 56 000 forinttól 80 000 forintig terjed, de ez a befektetés hamar megtérül.

Leave a comment