MOST jelentették be : 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT KAPNAK EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! >>>

MOST jelentették be : 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT KAPNAK EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! >>>

50 ezer forintos támogatásban részesülnek a drogérialánc magyarországi dolgozói
3000 magyar dolgozó kap támogatást példamutató helytállásáért.

A dm Magyarország 50 000 forint értékű egyszeri hozzájárulással támogatja dolgozóit, megköszönve az embert próbáló hónapokban nyújtott példamutató helytállást- írja a Pénzcentrum. A cég közleménye szerint a vállalat 3000 dolgozója részesül támogatásban, amire összesen 150 millió forintot költ a dm. Az összeget utalvány formájában mindenki megkapja beosztástól és bértől függetlenül az októberi fizetése mellé.

„Gazdasági közösségünket egyben szolidaritási közösségnek is tekintjük. Így a rendkívüli helyzetre és az előttünk álló kihívásokra tekintettel fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten anyagilag is támogassuk munkatársainkat, ezzel is kifejezve hálánkat, azért, amit a közösség szolgálatában tettetek” – írta Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm ügyvezetője a vállalat munkatársainak írt levelében.

A dm 50 ezer forint egyszeri hozzájárulást ad a dolgozóinak. A drogérialánc köüzleménye szerint az összesen majdnem 150 millió forintból a vállalat közel 3000 munkavállalója egyidejűleg részesül. A dm dolgozói pozíciótól és bértől függetlenül ugyanakkora összeget kapnak utalvány formájában egyéni erőfeszítéseik elismeréseként az októberi fizetésük mellé.

Pénzcentrum

Leave a comment