Most érkezett! KOMOLY TILTÁS A MAGYAR ÓVODÁKBAN! GULYÁS GERGELY MEGMERTE LÉPNI EZT:

Most érkezett! KOMOLY TILTÁS A MAGYAR ÓVODÁKBAN! GULYÁS GERGELY MEGMERTE LÉPNI EZT:

Meg kívánjuk óvni a csepeli gyerekeket” – Betiltották az összes csepeli óvodában a Meseország mindenkié könyvet, mutatjuk az okokat és a miérteket:

Csepel polgármestere levélben közölte a hírt az intézmények vezetőivel. Csepelen az összes óvodában tilos felolvasni a gyerekeknek a Meseország mindenkié című könyvből – közölte Borbély Lénárd fideszes polgármester. A kerület vezetője levélben tájékoztatta az intézményeket. Gulyás Gergely szerint eljárást kellene indíttatni az óvodák ellen, akik használják a Meseország mindenkié című mesekönyvet – válaszolta egy kérdésre a Kormányinfón a miniszterelnökséget vezető miniszter. Három budai óvodában is bevezetik a Meseország mindenkié című, nagy port kavart mesekönyv oktatását. Ezt a könyvet darálta le nyilvánosság előtt Dúró Dóra, ami teljesen megosztotta a magyar társadalmat.

Gulyás Gergelyt a Kormányinfón megkérdezték, mi a véleménye arról, hogy óvodákban használják ezt a mesekönyvet? „Egy érzékenyítő tréning jó dolog is lehet, azonban itt nem erről van szó” – kezdte véleménye kifejtését az ügyről Gulyás Gergely, hozzátéve: ez egy sokkal súlyosabb dolog, azt kellene megvizsgálni, hogy ho*osze*uá*l*s propaganda folytatható-e ilyen helyeken, és megnézni, fennáll-e a kiskorúak veszélyeztetése. Ha igen, az óvodák fenntartói ellen eljárást kell indítani – mondta.-írta meg a https://www.nemzetilap.com/2020/10/komoly-tiltas-magyar-ovodakban-gulyas.html

Leave a comment