NA MOST baj van : MÜLLER CECÍLIA ÉS AZ OPERAÍV TÖRZS nagyon súlyos tényt kényszerült bejelentei….ez sokmindent megváltoztat!

NA MOST baj van : MÜLLER CECÍLIA ÉS AZ OPERAÍV TÖRZS nagyon súlyos tényt kényszerült bejelentei….ez sokmindent megváltoztat!

a harmadik hullám felívelését nagy valószínűséggel a variánsok okozzák – mondta. A brit mutáns szinte minden országban jelen van, nagyon súlyos újabb járványhullámot indított el a világban. „Portugália, Csehország, Szlovákia már rendkívül nehéz helyzetbe került” – tette hozzá.

AJÁNLÓ:

PÁR PERCE jött a bejelentés!!! MÁRCIUS 16-ÁN JÖN A 2. ENYHÍTÉS MAGYARORSZÁGON! Ez a Te arcodra is mosolyt csal! ETTŐL SZABADULUNK MEG március 16-án : MEGNÉZEM >>>

Ajjaj..TOVÁBB SZIGORÍTANAK Magyarországon is? MAGA MÜLLER CECÍLIA JELENTETTE be a következőket néhány perce : Erre készülj :MEGNÉZEM >>>

BEJELENTETTÉK A DÁTUMOT : EKKOR TÉRHETNEK VISSZA A diákok az iskolákba! >>> MEGNÉZEM >>>

82 ezer fő felett van Magyarországon az aktív fertőzöttek száma. A tisztifőorvos elmondta, hogy korábban azt a leírást adták meg a szakemberek, hogy a mutáns variánsok sokkal fertőzőbbek, ugyanakkor nem okoznak súlyosabb megbetegedést a már ismert koronavírusnál. „Ez a tézis is megdőlni látszik, hiszen látjuk azt, hogy arányaiban az új fertőzöttekhez képest egyre többen kerülnek kórházba, tehát súlyosan zajlik náluk a betegség” – mondta Müller, aki szerint látszik a hivatalos adatokban is, hogy egyre többen szorulnak kórházi ápolásra, ami az egészségügyi rendszerre többlet terhet rak. Fokozott óvatosságra intenek ezek a számok – emelte ki Müller.

A vírusvariánsokról elmondta még, hogy az NNK adatai szerint 378 főnél mutatták ki eddig az angol mutánst Magyarországon, emellett 34 főnél egyéb variánsokat is észleltek, amelyek „kevésbé számítanak veszélyeseknek a járvány lezajlása szempontjából”. Elmagyarázta, hogy nagyon sok variánst leírnak már a szakirodalomban, több ezer félét. Hazánkban brazíliai és dél-afrikai mutáns variánst továbbra sem azonosítottak. További intő jel, hogy a brit variánssal azonosított betegeknél csak 10 esetben tudták utazásnak tulajdonítani a fertőződést. A többiek itthon fertőződtek meg, közösségi terjedés indult el.

Leave a comment