VÁLTOZTAK A MUNKÁBA JÁRÁS SZABÁLYAI! Így indulj el ezentúl a munkahelyedre :

BORZASZTÓ, ami napokon belül JÖN! HÉTFŐTŐL , azaz FEBRUÁR 24-TŐL csak ÍGY MENJEN MUNKÁBA! Lényeges információkat közölt Müller Cecília a munkába járás ÚJ SZABÁLYAIRÓL! MEGNÉZEM >>>>
Néhány tanácsot szeretnék adni azok részére, akiknek a munkavégzés miatt el kell hagyniuk az otthonaikat – mondta. Akinek van saját autója javaslom, hogy azzal járjon munkába és haza egyaránt. Hogyha ő még utasokat is szállít, helyezkedjenek el a hátsó ülésen.

Nyilvánvalóan csak egészséges ember menjen munkába. Ez egy alapvető tétel.

Keresse meg a lehető legrövidebb útvonalat. Jelentősen csökkent a forgalom még a nagyvárosokban is, tehát most viszonylag rövid idő alatt el lehet jutni a munkahelyre, és onnan haza. Rendszeresen töröljék át fertőtlenítő kendővel a kormánykereket, a műszerszerfalat, ajtókilincset, és minden olyan felületet, amit a gépjárművön is megérintenek. Gondoljunk itt a rádió gombjaira, vagy a fedélzeti computer gombjaira, ami egy automatikus mozdulat. Ezeket a felületeket nagyon jó, hogyha többször tisztítjuk és fertőtlenítjük is.

AJÁNLÓ:

VÉGE! Búcsúzunk Törőcsik Maritól, a Jászai Mari díjas csodálatos színésznőtől…MEGNÉZEM >>>

Hoppá……EZ JÖN NAPOKON BELÜL A 8-tól 5-ig tartó KIJÁRÁSI TILALOM HELYETT??? MEGNÉZEM >>>

Hamarosan jöhetnek az új szabályok az oltottaknak: ERRE SZÁMÍTSUNK??? MEGNÉZEM >>>

Hasznos és praktikus, ráadásul egészséges dolog is akár kerékpárral munkába járni. Itt is távol maradunk a közösségtől. Ugyanakkor a mozgás az nagyon előnyös mindenkor, jelen esetben is. Aki viszont a tömegközlekedést veszi igénybe, annak ajánlatos időben kimennie a megállóba, hogy ne sokat kelljen ott ácsorognia, s mind ott, mind pedig a járműveken meg kell próbálni tartani a másfél méteres távolságot. A fogódzkodókat is célszerű egy zsebkendővel áttörölni, amit leszállás után rögtön ki kell dobni.

Müller Cecília arra is felhívta a figyelmet, hogy mind az otthon, mind a munkahelyen használt számítástechnikai eszközöket napjában többször tisztítani kell. A munkahelyen a kilincseket, villanykapcsolókat, és a lift nyomógombokat is, vagyis minden olyan tárgyat, amit sokan megérintenek.

Leave a comment